Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Glazenspoelmachines


Populaire glazenspoelmachines volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
Diamond Glazenspoelmachine | 40x40cm | 43x53x(h)66cm | Cyclus 150 sec | Made in Italy

10 werkdagen

€ 1.108,64

€ 1.341,45 incl. BTW

12 mnd garantie
Modular Glazenspoelmachine Modular | 40x40cm | 2 Wascycli | Naglansdoseerder | 230V

3 weken

€ 1.267,85

€ 1.534,10 incl. BTW

12 mnd garantie
Diamond Glazenspoelmachine | 40x40cm | 43x53x(h)66cm | Waterontharder | Made in Italy

4 weken

€ 1.307,46

€ 1.582,03 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
Rhima Glazenspoelmachine Rhima DR 40T | Afvoerpomp+Naspoeldoseerder | 460x545x(H)715mm

1-3 werkdagen

€ 2.748,68

€ 3.325,90 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een glazenspoelmachine?

barkoelkast

Waar moet ik op letten bij het kopen van een glazenspoelmachine?

Aan welke criteria moet worden voldaan bij de aankoop van een glazenwasmachine? Wij bieden een reeks professionele kwaliteit glazenspoelmachines. Laat ons u helpen de juiste beslissing te nemen:

  • Afmetingen mand: 35x35 of 40x40 modellen
  • Hoogte van de glazenwasmachine: van 595 mm tot 820 mm
  • Spoelglansmiddelpomp: model met of model zonder
  • Spoelpomp: model met of model zonder
  • Afvoerpomp: model met of model zonder
  • Geïntegreerde waterontharder: met of zonder model
  • Wandtype: enkelwandig of dubbelwandig

Gebruik onze filters om uw zoekopdracht te vereenvoudigen. Hieronder vindt u meer informatie waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van glazenspoelmachines.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Glazenspoelmachines van XXLhoreca


Met een gemiddelde programmaduur van ongeveer 2 minuten en een capaciteit van minstens 20 korven per uur is een XXLhoreca glazenspoelmachine de juiste keuze voor elk horecabedrijf. Bovendien zijn deze machines door ons geselecteerd op hun energie-efficiëntie en waterverbruik. De XXLhoreca glazenwassers zijn afkomstig van gerenommeerde merken als Diamond en Bartscher, die al jarenlang energiezuinige en zeer efficiënte vaatwassers voor de horeca produceren. Kies uit verschillende robuuste roestvrijstalen glazenwassers en profiteer van onze exclusieve service.

Het praktische van glazenspoelmachines!

De glazenwasmachine is het gereedschap bij uitstek voor alle professionals! Bij XXLhoreca vindt u een breed assortiment professionele glazenspoelmachines 40x40 van erkende fabrikanten. Deze professionele uitrusting zal van pas komen, ongeacht het soort etablissement dat u hebt. Heeft u een bar en bent u specifiek op zoek naar bar glazenspoelmachines? Geen probleem, wij hebben het juiste model voor uw behoeften! Zo hebt u altijd schone en glanzende glazen die de kwaliteit van uw zaak weerspiegelen. We weten allemaal hoe belangrijk het imago van uw zaak is voor de klanten! Een glazenspoelmachine is een professionele machine waarmee u grote hoeveelheden vieze glazen snel en zonder strepen kunt wassen en spoelen! De modellen die wij aanbieden kunnen een mand vol glazen wassen in minder dan drie minuten! Wij raden aan meerdere glazenkorven te nemen, zodat u één korf kunt vullen en voor kunt spoelen terwijl de andere wordt gespoeld. Onze modellen kunnen een temperatuur tot 75 °C bereiken, dus bacteriën hebben geen schijn van kans! Zo krijgt u hygiënische en glanzende glazen die meteen klaar zijn voor gebruik. Maak het wassen van uw glazen eenvoudiger met onze glazenwassers!

Vragen en antwoorden over glazenwassers:

 

Hoe kies je horeca glazenspoelmachines?

Het is belangrijk een aantal criteria in overweging te nemen om een glazenwasmachine te kiezen die aan uw behoeften voldoet. Om u bij uw keuze te helpen, hebben wij een aantal kenmerken opgesomd waarmee u rekening moet houden en die van model tot model kunnen verschillen:

Veelzijdigheid: elke professionele glazenwasmachine moet veelzijdig zijn. De apparatuur vereenvoudigd uw werk door twee handelingen in één wascyclus te combineren. Het ontsmetten, maar ook het spoelen van uw glas. Met een spoelmachine die niet alleen geschikt is voor wijnglazen, maar ook voor koffiekopjes, wordt uw glas snel schoon!

Afmetingen: Het is belangrijk dat u de ruimte in uw zaak voor uw toekomstige glazenwasmachine opmeet. Wij bieden een breed scala aan glazenspoelmachines in verschillende maten om aan ieders behoefte te voldoen. Een kleine poleermachine is wellicht geschikter voor een kleiner café in vergelijking tot een drukke bar. Een groot restaurant met 100 couvert kan beter een glazenwasmachine met een veel inhoud nemen.

Prestaties: Afhankelijk van het model zullen de wastijd en het energieverbruik variëren. De kenmerken van de afzonderlijke modellen verschillen, dat kan leiden tot een verschil in prijs. Natuurlijk moet u ook op lange termijn denken. Als u een glazenwasmachine kiest met een hoge prijs maar een laag energieverbruik zult u daar later profijt van hebben!

 

Wat kan mijn horeca glazenspoelmachine doen?

Een poleermachine is een afwasmachine die is ontworpen om grote hoeveelheden glazen snel, streeploos en efficiënt te wassen en te spoelen. Zij zijn daarom van grote waarde voor restaurants of gelegenheden met grote drankvolumes, zoals pubs, sportbars en nachtclubs.

De meeste glazenspoelmachines wassen een mand vol glazen in minder dan drie minuten. Dit betekent dat u ook met een hoge turnover altijd schone glazen klaar heeft staan. Maar de spoelmachines worden ook steeds populairder voor drukke restaurants. Een ander voordeel is dat door het snelle spoelproces niet zoveel glazen hoeven te worden aangeschaft, omdat een snellere cyclus mogelijk is.

 

Wat is het verschil tussen glazenwassers en vaatwassers?

Vaatwassers zijn speciaal ontworpen om alleen glaswerk schoon en streeploos te wassen. Zij hebben dus een zeer hoge spoelsnelheid en kunnen dankzij hun ruimtebesparende afmetingen gemakkelijk onder de toonbank of bar worden geplaatst. Gebruik geen gewone afwasmachine in plaats van een glazenwasmachine, aangezien die ontworpen zijn om borden, kommen en bestek op een andere manier af te wassen dan glazen en meer hitte gebruiken, waardoor het risico bestaat dat uw glazen worden beschadigd of aangetast. Glazenwasmachines wassen ook sneller dan vaatwassers, wat van onschatbare waarde kan zijn voor bedrijven op piekmomenten wanneer de vraag het grootst is. Hoewel er vaatwassers zijn die zowel borden als glazen kunnen wassen, zijn glazenwasmachines betaalbaarder en bieden zij in essentie betere prestaties tegen een lagere prijs. Daarom zijn glazenspoelmachines de beste keuze zijn voor horecagelegenheden waar de nadruk ligt op dranken, wijn of bier.

Is hygiëne belangrijk bij glazenwassers?

Drankjes serveren betekent helaas ook dat iemand moet afwassen. Glazenspoelmachines zijn hoogst waarschijnlijk een efficiënte aanwinst voor uw bar of restaurant! Wettelijke hygiënenormen zijn ook een belangrijk punt in Nederland, aangezien veel regels en voorschriften moeten worden nageleefd. Wij bij XXLhoreca begrijpen dat u moet voldoen aan de HACCP-normen en willen u helpen om tijd en geld te besparen. In een horeca is het belangrijk om overzicht en controle te houden over uw vuile vaat, glazen en bestek. Met glazenspoelmachines zet u de eerste stap naar een hygiënischere en gemakkelijkere toekomst.

De juiste glazenwasmachine voor elk bedrijf

In onze online winkel vindt u een breed assortiment apparaten die geschikt zijn voor de behoeften van cateringbedrijven. Neem een kijkje in onze andere categorieën en bestel alles wat u nodig hebt om uw bedrijfsuitrusting te perfectioneren. Als u de voorkeur geeft aan een specifiek merk, model of maat, kunt u dat gemakkelijk selecteren met behulp van de filters. Met ons als uw competente partner staat u in de horeca aan de veilige kant. Als u vragen heeft over een van onze producten of de bestelprocedure, kunt u contact opnemen met ons vriendelijke serviceteam via het contactformulier of per telefoon. We zijn blij dat we u kunnen helpen. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Wij adviseren u graag bij uw keuze van glazenspoelmachines.

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëneVaatwassen | Vaatwassers | DoorschuifvaatwassersVoorspoeldouches en kranenVaatwaskorven

Veel gestelde vragen

Ongeacht het type bedrijf dat u runt, glazenspoelmachines zijn een noodzaak, net als vaatwassers! Met glazenspoelmachines kunt u uw glazen snel en efficiënt reinigen, zodat u ze altijd beschikbaar heeft om uw klanten te bedienen. De netheid van uw etablissement is niet alleen belangrijk, maar komt ook tot uiting in de drankjes die u aan uw gasten serveert. Hygiëne is daarom van het grootste belang!

Voor een efficiënte spoelcyclus is het het beste om ruimte te hebben voor ten minste twee glazenrekken per machine, terwijl één rek in de machine zit, staan de andere boven op de gootsteen. Commerciële glazenwasmachines kunnen temperaturen tot 75°C bereiken, wat niet kan worden gegarandeerd als u met de hand wast. Daarom is het reinigen van uw glazen met een professionele glazenwasmachine de perfecte manier om te garanderen dat uw glaswerk helemaal hygiënisch is. Zo beschermt u uw personeel en klanten tegen virussen en bacteriën.

Een belangrijk voordeel van poleermachines is het snelle en ongecompliceerde gebruik. Alle machines werken op dezelfde manier. Nadat u de glazenwasmachine hebt aangezet en de wasmand in de machine hebt geduwd, drukt u op de startknop voor de wascyclus om de twee minuten durende wascyclus te starten.

Bij XXLhoreca bieden we een breed assortiment glazenspoelmachines die speciaal zijn ontworpen om glazen snel en efficiënt te reinigen. Onze glazenspoelmachines zijn beschikbaar in verschillende modellen en capaciteiten, waaronder onderbouw- en vrijstaande machines, om aan de behoeften van uw horecabedrijf te voldoen.

Ja, onze glazenspoelmachines zijn energiezuinig en waterbesparend. Ze zijn ontworpen om glazen effectief te reinigen met minimale water- en energieverbruik, waardoor ze milieuvriendelijk zijn en kosten besparen voor uw bedrijf.

Ja, onze glazenspoelmachines zijn ontworpen voor gebruiksgemak. Ze worden geleverd met duidelijke bedieningsinstructies en zijn gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat ze optimaal blijven presteren.

Ja, wij bieden installatiediensten voor glazenspoelmachines. Onze deskundige technici kunnen de installatie professioneel en snel voor u verzorgen, zodat uw machine direct operationeel is.

Onze Product Experts staan klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Neem contact met ons op, en wij zullen u adviseren over de glazenspoelmachine die het beste past bij uw bedrijf en uw specifieke behoeften.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...