Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Chocoladesausverwarmers


Warme saus is heerlijk, maar deze moet wel op de juiste temperatuur geserveerd worden. Oververhitte of uitgedroogde saus is niet lekker, daarom kunt u het beste gebruik maken van een chocoladesausverwarmer.

De sauzenverwarmers van XXLhoreca verzekeren u ervan dat uw sauzen op en top warm maar vooral ook smaakvol blijven. Warme chocolade of misschien wel warme honing, lekker voor op wafels, op pannenkoeken, op geglaceerde taarten en op desserts.Uiteraard zijn de sausverwarmers ook voor andere sauzen te gebruiken, zoals bijvoorbeeld pindasaus.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Sauzenverwarmers van XXLhoreca


Sausverwarmer met fles

Zoekt u een sausverwarmer met één of meerdere flessen? Dan zijn de verwarmers van Diamond ideaal. Kies bijvoorbeeld voor de chocoladesausverwarmer met 2 flessen van dit gerenommeerde merk. Dit apparaat wordt geleverd met 2 soepele knijpflessen die uitgerust zijn met een stop voorzien van drie uitgangen. Dit zorgt voor een makkelijke verdeling.

Welke sausverwarmer heb ik nodig?

We helpen u graag met het bepalen van welke sausverwarmer(s) u nodig heeft. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...