Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vacumeermachines zonder kamer


Vacuümmachines hebben als functie het onttrekken van lucht uit plastic vacuümzakken waarna deze zakken dicht geseald worden. Meestal worden vacuümmachines gebruikt voor het dichtsealen van etenswaren. Dit dichtsealen van etenswaren heeft als gevolg dat deze tot wel vier keer langer bewaard kunnen worden. Restjes van de maaltijd van vorige dag kunnen in een handomdraai opgeborgen worden voor een later moment.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen vacuümmachines met en zonder vacuümkamer. De vacuümmachines met kamer zijn groot, terwijl de vacuümmachines zonder vacuümkamer een stuk kleiner zijn. De laatste zijn dan ook meer geschikt voor de particuliere keuken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waar worden vacuümmachines zonder kamer doorgaans voor gebruikt?


Vacuümmachines zonder vacuümkamer worden vaak voor huishoudelijke doeleinden gebruikt. Denk hierbij aan het sealen van etenswaren of het bereiden van eten in de magnetron. De machines zijn klein en compact waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn. Een kleinere vacuümmachine zonder kamer neemt maar weinig plaats in op het aanrecht.

Vacuümmachines zonder kamer zijn ideaal voor wanneer u even geen zin heeft om een volledige maaltijd te koken na een lange dag werken. U haalt een voorverpakte maaltijd uit de vriezer en maakt deze direct sous vide, in de vacuümverpakking, klaar.

Het aanbod aan verschillende soorten vacuümmachines zonder kamer op XXLhoreca

XXLhoreca biedt vacuümmachines zonder kamer van verschillende afmetingen en materiaal. Zo zijn er kleine vacuümmachines van het materiaal ABS, een hard soort plastic, beschikbaar. Ook zijn deze handige machines beschikbaar in RVS. Het roestvrije staal geeft de machine een beschermende laag waardoor deze langer meegaat en minder gevoelig is voor slijtage.

Onze tafelmodellen bestaan uit aluminium en zijn beschikbaar in twee maten: small en large. U kunt gemakkelijk kiezen welk formaat het beste binnen uw keuken past.

Voor meer informatie over al onze vacuümmachines zonder kamer, kunt u bij de productinformatie kijken. Hier staan alle specificaties vermeld, waaronder de afmetingen en het materiaal.

Hulp of advies nodig?

Bij XXLhoreca kunnen wij het ons voorstellen dat het uitzoeken van een geschikte vacuümmachine een twijfelachtige keuze is. De hoeveelheid opties zijn uitgebreid en dit kan overweldigend zijn. Daarom staat het team van XXLhoreca dag en nacht klaar voor al uw vragen. Onze enthousiaste medewerkers geven graag advies en bespreken de mogelijkheden met u. Twijfels? U kunt direct contact met ons opnemen.

Veel gestelde vragen

Er zijn vacumeermachines met en zonder kamer. Machines met een kamer zijn ideaal voor professioneel gebruik, terwijl modellen zonder kamer geschikt zijn voor thuisgebruik.

Overweeg factoren zoals capaciteit, vacuümsterkte en gebruiksgemak. Sommige modellen bieden ook speciale functies zoals natte en droge modi.

Reinig de afdichtingen en de kamer regelmatig. Sommige onderdelen kunnen worden verwijderd en apart worden gereinigd.

Bijna alle voedingsmiddelen kunnen worden gevacumeerd, inclusief vlees, groenten en zelfs soepen. Volg echter de aanbevelingen van de fabrikant.

Ja, vacumeren is een veilige methode voor het conserveren van voedsel als het correct wordt uitgevoerd. Het verlengt de houdbaarheid en behoudt de smaak.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...