Warmhoudvitrines


Warmhoudvitrines bieden veel voordeel en gemak wanneer het aankomt op etenswaren goed en duurzaam warm houden.

Bij XXLhoreca weten wij dat warmhoudvitrines en voedselvitrines meer moeten kunnen dan alleen etenswaren warmhouden. Vandaag de dag is een energiezuinige warmhoudvitrine die gerechten op een bijzondere manier presenteert, namelijk meer waard dan een reguliere warmhoudvitrine.

Gelukkig vindt u bij XXLhoreca een breed aanbod aan warmtevitrines. Er zit dus gegarandeerd een vitrine tussen die bij uw horecagelegenheid en doeleinden past.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Warmhoudvitrines van XXLhoreca


Vitrinekast voor in de horeca

Warmhoudvitrines worden in de horeca gebruikt om etenswaren, zoals broodjes en snacks, op een hoge temperatuur op te slaan. Alle vitrines uit ons assortiment zijn geselecteerd op hun functionaliteit en gebruiksgemak.

Warmhoudvitrines van topmerken

We lichten graag een aantal warmhoudvitrines van topmerken uit:

Neem bijvoorbeeld de Bartscher warmhoudvitrines. Deze zijn voorzien van onbreekbaar plexiglas en worden geleverd met een waterpan. Zo wordt de luchtvochtigheid in de vitrine op peil gehouden.

Ook voor ruimere warmhoudvitrines kunt u bij ons terecht.De vitrines van het merk Saro zijn goed voor een inhoud van meer dan 70 liter. Tevens zijn de vitrines van Saro geleverd met verstelbare, verchroomde roosters. Als u een energiezuinige vitrine nodig heeft, dan is Saro het ideale merk. Deze warmtevitrines worden namelijk geleverd met een energiezuinige LED-verlichting.

Tot slot combineren de warmtevitrines van het merk Hendi zowel technische als esthetische eisen in één vitrine.

U ziet het al, bij XXLhoreca heeft u een ruime keuze uit vitrines die uw etenswaren voor langere tijd vers en warm kunnen houden.

Welke warmhoudvitrine moet ik kiezen?

Weet u niet zeker welke warmhoudvitrine het beste bij uw doeleinden past? Of heeft u vragen over een specifiek product? We helpen u graag. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1