Menu's


Een aantrekkelijke menukaart zorgt voor een elegante presentatie van uw menu en kan klanten overtuigen van uw aanbod. Een duidelijk ontworpen menu geeft uw klanten een goede indruk. Menukaarten en accessoires zijn immers een van de eerste dingen die uw klanten zien. Dus u wilt een duidelijk gepresenteerde menukaart die de klanten op het eerste gezicht een bijzondere en positieve indruk van uw etablissement.

Als u mooie menu's en accessoires combineert met de vriendelijke touch van uw personeel, lekker eten en het gebruik van mooi servies, zullen uw klanten zeker een onvergetelijke tijd hebben in uw horecagelegenheid.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Menu’s, kaarten en houders van XXLhoreca


De kaarten in ons assortiment variëren aanzienlijk in stijl en prijs. Er is dus altijd wel een product dat past bij de stijl van uw cateringbedrijf. Van rode lederen menukaarten en accessoires tot zwarte lederen menukaarten. De kaarten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld A5 of A4. Dus neem een kijkje in ons assortiment!

De menukaarten en menumappen in ons assortiment kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over slechte weersomstandigheden bij het gebruik van de menu's en accessoires! De menukaarten zijn gemaakt van leer, kunststof, of siliconen, dus ze zijn niet gemakkelijk stuk te krijgen en gemakkelijk schoon te maken.

Is uw cateringbedrijf meer van de moderne stijl? Dan is de Trendyline menu houder ideaal voor u. Deze kaarten zijn elegant, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u van het lezen van het menu een echte belevenis maken voor uw gasten? Kies dan voor LED menuhouders. Ze lichten op wanneer het de kaart wordt geopend.

Vragen en antwoorden over menukaarten en menuhouders:

Wat zijn de verschillende soorten menu's?

Bij XXLhoreca garandeert de diversiteit van ons assortiment dat u altijd het perfecte menu voor uw zaak zult vinden. Hier is een lijst van de verschillende modellen die wij op onze site aanbieden:

Kaarthouder: Hier kunt u bijvoorbeeld het menu van de dag op markeren.

Menu protector: Ideaal om het menu schoon en onbeschadigd te houden.

Kaart en menu: Wij hebben een ruime keuze aan modellen met verlichting of verschillende materialen, zodat het perfect past bij uw binnenhuisdecoratie.

Op basis van welk criteria kiest u menukaarten?

Een restaurantmenu is wat de klant zal aanmoedigen om te bestellen in restaurants met professionele keukens. Op het moment dat u een verhaal om het menu wilt vertellen raden wij Het kiezen van de juiste maat, de juiste kleur of het juiste materiaal is essentieel! Om de juiste keuze te maken, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst wij helpen u graag.

Advies op maat bij XXLhoreca over menu's en accessoires

Weet u niet zeker welk menu of welke menukaart het beste is voor uw zaak? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke menuhouder het best aan uw behoeften voldoet. Hebt u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en laat ons team u begeleiden om ervoor te zorgen dat u de juiste menu's en accessoires koopt.

Populaire categorieën: Aankleding | Menuhouders | Menukasten met verlichting | Menukaarten

  • Menu's