• keuken accessoires

Keukenaccessoires

Er zijn er honderden van en u vindt ze allemaal hier: een grote diversiteit aan onmisbare keukenaccessoires. Van aanstekers tot bakplaten, van friet trechters tot oliefilters en van koksmessen tot serveerlepels, hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw horecakeuken of restaurant volledig te voorzien. XXLhoreca werkt samen met betrouwbare horecaleveranciers die onder meer expert zijn in diverse keukenaccessoires.

Populaire GN Containers

12 mnd garantie
Vogue Gastronorm - GN-bak - 1/6 - 150mm diep

1-3 werkdagen

€ 9,59 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue GN-Bakken 1/4 - GN, 65mm, 1,7 liter | 265x162mm

1-3 werkdagen

€ 6,61 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue GN-bak 1/6 - 100ml diep

1-3 werkdagen

€ 6,61 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue GN-bakken 1/9 - GN, 150 mm, 1 liter | 108x176mm

1-3 werkdagen

€ 7,69 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue GN-bak 1/1 - 65mm diep

1-3 werkdagen

€ 14,05 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue GN-bakken 1/9 - GN, 100 mm, 0,8liter |108x176mm

1-3 werkdagen

€ 6,45 * Excl.
xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl

Gastronorm en andere bakken

Al onze bakken, deksels en toebehoren zijn volgens de HACCP-norm in orde.

Kortingen tot wel 70%

Bekijk nu onze outlet Keukenaccessoires
voor sterk afgeprijsde producten

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Populaire Vacumeermachines

36 mnd garantie
36 mnd garantie
36 mnd garantie
12 mnd garantie
Combisteel VACUUMMACHINE 300MM

1-3 werkdagen

€ 825,62 * Excl.
12 mnd garantie
Bartscher Vacuümapparaat K 250/150L

1-4 werkdagen

€ 2.305,79 * Excl.
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Diamond Vacuummachine, kamer 420x370xh135 mm - 16 m3/h

10 werkdagen

€ 2.553,72 * Excl.

Keukenaccessoires van de beste kwaliteit 

Tsuki Series 8 Japans Koksmes | 20cm

5 weken

€ 59,50 * Excl.
Crepespan Plaatstaal Heavy Duty - 24cm Ø

1-3 werkdagen

€ 32,23 * Excl.

Keukenaccessoires van de beste kwaliteit 

Wij hebben een groot assortiment keukenapparatuur zoals combi-ovens, vriezers en fornuizen. Maar naast dat u deze grote apparaten nodig heeft, heeft u ook baat bij de juist accessoires.

We bieden daarom dan ook een groot assortiment keukenaccessoires aan. U kunt bij ons terecht voor voorbereidingstools, die uw dagelijkse werk vergemakkelijken, zoals messen en snijplanken.

Ook kunt u bij ons terecht voor Gastronorm-bakken, ovenwanten en patisseriebenodigdheden zoals spuitzakken. 

Hiernaast alvast een klein voorproefje van de hoogwaardige messen van Tsuki en de prachtige crêpespan van het Franse merk De Buyer

Aanstekers en branders

Bent u op zoek naar diverse aanstekers en branders voor uw restaurant? In ons assortiment vindt u lange aanstekers, flambeerbranders en gasaanstekers. Ook diverse navullingen zijn bij ons verkrijgbaar. Navulbare aanstekers zijn ideaal en kostenbesparend. Bekijk ons volledige assortiment met diverse betrouwbare merken en duurzame materialen.

Bakken en patisserie

Voor de professionele bakkers en banketbakkers is patisserie van kwaliteit zeker een must. In het aanbod van XXLhoreca vindt u diverse cakevormen, bakblikken, deegrollers- en schrapers, slagroomspuiten- en patronen en nog veel meer om ervoor te zorgen dat uw keukenuitrusting altijd voorzien is van de beste producten.

Frituuraccessoires

Om patat en snacks naar behoren te frituren zijn diverse goede frituur accessoires nodig. XXLhoreca heeft allerlei producten in het assortiment die u kunnen ondersteunen bij het veilig en verantwoord frituren. Zo vindt u er frituurscheppen, friteuses, zoutstrooiers, uitschepbakken en friettrechters. De diverse keukenaccessoires voor het frituren komen in duurzaam, roestvrij materiaal.

Gastronomische apparatuur en bakken

Werken in de horeca betekent rekening houden met veiligheid, richtlijnen, normen en kwaliteit. Hiervoor zijn gastronomische bakken ontworpen en komt gastronomische apparatuur goed van pas. Gastronomische producten komen in standaard vormen, maten en kwaliteit. Koopt u volgens de gastronorm, dan voldoet u aan de hiervoor geldende voedingsrichtlijnen. In deze bakken kunt u eten koelen, opwarmen of bewaren. Bekijk hiervoor het ruime assortiment van XXLhoreca.

Gereedschappen voor iedere categorie

In het ruime en brede assortiment van XXLhoreca komt u keukenaccessoires tegen in alle soorten en maten. Hier vindt u ook een grote verscheidenheid aan koksmessen, meters, timers, opscheplepels, eetlepels, stampers, roermaterialen en pannen. Van vleesmessen tot botermessen, van thermometers tot weegschalen en van pollepels tot spatels, het meest brede assortiment van Nederland vindt u bij XXLhoreca.

Kwaliteit, duurzaamheid en service van XXLhoreca

Wilt u enkel de beste kwaliteit aanschaffen voor uw horecakeuken of restaurant? Dan is het verstandig om te kiezen voor betrouwbare merken. Bij XXLhoreca koopt u alleen van gerenommeerde horecaleveranciers en profiteert u altijd van een 24 uurs service. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Populaire categorieënKeukengereedschap | Pannen | Gastronorm En Andere Bakken | Overige Keukenaccessoires | Frituuraccessoires | Vacumeren en Verpakken | Bakken En Patisserie | To-Go Verpakkingen