Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Buffet etagères


Buffet etagères zijn onlosmakelijk verbonden met horecagelegenheden die hun gerechten op de mooiste manier willen tonen.

Goede etagères en buffetstandaards moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten bijvoorbeeld de etages makkelijk afneembaar zijn om ze grondig schoon te kunnen maken en moeten ze van een dusdanige opbouw zijn dat met één blik de aangeboden producten te vangen zijn. Bij ons vindt u etagères en buffetstandaards van verschillende formaten en capaciteit, van het eenvoudige varianten tot een schitterende Hendi etagère met 3 roestvaststalen plateaus.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Buffet etagères voor een high tea, high wine of high beer


Naast dat een buffet etagère goed gebruikt kan worden bij een buffet, is het ook mogelijk om hier hapjes op te serveren. Alle hapjes worden per niveau gesorteerd op smaak en type hapje.

Staat er een high tea op de kaart? Bied dan heerlijke sandwiches, scones en zoetigheden aan op de etagère. Biedt u een high wine aan? Kies dan voor smaakvolle bruschetta’s, mini quiches en stokbroodjes. Of gaat u toch liever voor een high beer met bitterballen en nacho’s?

Buffet etagères van XXLhoreca

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten buffet etagères. Zo kunt u bij ons terecht voor een kleine variant, maar ook voor zeer uitgebreide varianten.

Gaat u voor een eyecatcher? Kies dan de 3-traps etagère van APS FSE. Deze metaal verchroomde variante heeft 3 vierkante borden die op een mooie manier gepresenteerd worden. U kunt bij ons ook terecht voor een triangelvormige etagère met drie taps toelopende niveaus.

Welke buffet etagères moet ik kiezen?

Gaat u voor een traditionele buffet etagère of kiest u voor een moderne eyecatcher? Of heeft u nog geen specifiek model op het oog?

Heeft u nog vragen over de etagères of wilt u advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...