Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Buffetvitrines


24 mnd garantie
Express
Hendi Koelelement | tot -18C |Voor Koeldisplay 424186 | 430x275mm

1-3 werkdagen

€ 20,63

€ 24,96 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
APS Roltop Display | Gekoeld | 440x320x205(h)mm

1-3 werkdagen

€ 49,32

€ 59,68 incl. BTW

12 mnd garantie
Bartscher Buffetvitrine | "Groot" | Wit Kunststof | Plexiglas | 470x315x(H)95 mm

1-4 werkdagen

€ 56,60

€ 68,49 incl. BTW

12 mnd garantie
Express
APS Gekoelde rolltop display - 2 niveaus

1-3 werkdagen

2 Varianten

  • Elegante uitstraling
  • Buffetdisplay is lichtgewicht
  • Koeldisplay is duurzaam
€ 89,02

€ 107,71 incl. BTW

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Wat zijn de belangrijke punten die in acht moeten worden genomen bij de aankoop van buffetvitrines?

barkoelkast

Wat zijn de belangrijke punten die in acht moeten worden genomen bij de aankoop van buffetvitrines?

Kenmerken om op te letten bij het kopen van buffetvitrines:

U kunt snel verdwalen in de ruime keuze tussen de buffetvitrines welke wij aanbieden! Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen wanneer u uw buffetvitrines koopt:

Gebruik ook onze filters om uw zoekopdracht te vereenvoudigen. Hieronder kunt u meer informatie vinden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Buffetvitrines van hoogwaardige materialen


Bij XXLhoreca bieden wij u een mooie selectie buffetvitrines aan om uw producten in te presenteren. Bij een aantrekkelijke buffetpresentatie horen buffetvitrines die zijn voorzien van een (transparante) deksel, zodat de omgevingsinvloeden wordt geminimaliseerd en een belangrijk hygiëne-element automatisch wordt gewaarborgd. Als gastheer/vrouw kunt u ook voortdurend toezien op de beschikbaarheid van het aangeboden voedsel zonder regelmatig naar de buffetvitrines te moeten gaan en onder het deksel te moeten kijken. U kunt uw aandacht dus op andere belangrijke zaken richten.

Bij XXLhoreca vindt u een ruim assortiment buffetvitrines, met of zonder koeling.
XXLhoreca heeft buffetschalen, borden, displays en vitrines van kunststof of roestvrij staal met enkel- of dubbelzijdige opening voor u klaarstaan. Buffetvitrines kunnen worden gekoeld met afzonderlijke elementen die de levensmiddelen tijdens het buffet op de vereiste temperatuur houden, zodat de levensmiddelen niet uitdrogen of zelfs schadelijke ziekteverwekkers ontwikkelen.

U kunt de buffetvitrines zowel binnen als buiten gebruiken. Het is echter belangrijk te zorgen voor voldoende koeling, vooral buiten met warm weer, afhankelijk van het aangeboden voedsel. Bovendien mogen de buffetvitrines niet gedurende langere tijd aan direct zonlicht worden blootgesteld om het materiaal zo lang mogelijk te beschermen en om te voorkomen dat het aangeboden voedsel voortijdig wordt beïnvloed door bacteriën of andere invloeden van buitenaf. Bovendien moet het deksel gesloten blijven om insecten buiten te houden.

Vragen en antwoorden over buffetvitrines :

Welke vormen van koelen voor de buffetvitrines zijn er bij XXLhoreca te vinden?

De koeling van de buffetvitrines gebeurd met koelplaten of koelelementen die onder het steunvlak worden geplaatst. De temperatuur varieert naar gelang van de voorafgaande koeling van het cold pack en maakt een goede regeling van de toevoer van kou mogelijk. De koeling moet regelmatig worden gecontroleerd en vervangen afhankelijk van het voedsel dat wordt gekoeld en de omgevingstemperatuur. Producten op basis van melk, zoals kaas of yoghurt, of vlees en vis, moeten altijd gekoeld worden bewaard, omdat buitensporige verspreiding van salmonella koste wat het kost moet worden voorkomen. Ook voor vers fruit en verse groenten moeten de koelelementen regelmatig worden vervangen. U kunt bij ons extra koelelementen kopen, dit biedt u het voordeel dat u altijd één of twee extra packs kunt koelen en direct kunt vervangen, op deze manier voorkomt u dat u geen gekoeld element klaar hebt liggen.

Wat is de beste manier om mijn buffetvitrines schoon te maken?

Het schoonmaken van de buffetvitrines is erg eenvoudig omdat alle deksels en onderdelen afneembaar zijn, waardoor het gemakkelijker is de binnenkant schoon te maken. Het serveerplateau kan ook worden verwijderd, afhankelijk van de optie met of zonder koeling, zodat de plaat in de vaatwasmachine kan worden gereinigd.

Na elk gebruik moeten de buffetvitrines schoon gemaakt worden. Zorg ervoor dat het schap goed word schoongemaakt, vooral als er zuivelproducten, vlees of vis op hebben gelegen. Het beste is een antibacterieel en schimmelwerend schoonmaakmiddel te gebruiken om te voorkomen dat bacteriën of schimmels zich op de plank vermenigvuldigen.

Gebruik voor het reinigen van de oppervlakken een geschikt reinigingsmiddel en een geschikte microvezeldoek, afhankelijk van het materiaal. Dit zal het oppervlak beschermen en de kans op krassen minimaliseren, zodat u en uw klanten nog lang plezier kunnen hebben van de buffetvitrines. Om het juiste reinigingsmiddel te kiezen, kunt u terecht in onze online webshop of contact opnemen met onze klantenservice, die u graag zal helpen bij al uw vragen.

Welke complementaire items zouden goed passen bij mijn buffetvitrines?

Bij XXLhoreca bieden wij een uitgebreid assortiment van gastronomische artikelen die elkaar aanvullen en zo een prachtig geheel vormen. Er zijn geen grenzen aan uw individuele voorkeuren en u kunt ze vrij combineren.

Onze categorie aankleding biedt u volop mogelijkheden en inspiratie voor de inrichting van uw restaurant of café. Bekijk ook onze andere buffetartikelen, die de buffetvitrines direct aanvullen en de sfeer compleet maken:

  • Heeft u presentatieschalen nodig om uw delicatessen op te presenteren? Onze presentatieschalen van kunststof, porselein of melamine overtuigen u met een sterke functionaliteit en alle gebruiksmogelijkheden die u nodig hebt voor een groot buffet en een sterke cateringuitstraling.
  • Zou een buffet etagère geschikt zijn voor uw bedrijf? Als u bijvoorbeeld een cateraar bent die vaak warme buffetten aanbiedt, is dit product de middenweg tussen onze toestellen in de categorie van het warmhouden van voedsel en onze producten in de categorie van roestvrij staal.
  • Zijn buffetmandjes iets voor u? Geen ontbijt of stevige maaltijd gaat voorbij zonder een lekkere sandwich, broodje of brood. Vers brood verdient een feestelijke presentatie en biedt tegelijkertijd een nette en gezellige sfeer.
  • Wilt u uw verkoopaantallen vergroten met onze mobiele buffetstands? Mobiele buffetstands bieden flexibiliteit en opslagruimte, zodat u uw goederen op verschillende locaties kunt presenteren en verkopen. Ze vergroten je bereik en zorgen ook voor extra reclame.

Weet u niet zeker welke buffetvitrines geschikt zijn voor uw zaak? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke buffetvitrines het best aan uw behoeften voldoen. Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en laat ons team u begeleiden om ervoor te zorgen dat u de juiste buffetvitrines koopt.

Populaire categorieën: Ontbijtgranendispensers | Bordenstapelaars | Hamhouders en raclette apparaten | Bekerdispensers | Overige buffetartikelen |

Veel gestelde vragen

U wilt een nieuwe professionele buffetvitrine met of zonder koelfunctie kopen, maar weet u niet welk model u moet kiezen? Bij XXLhoreca is er een ruime keuze. U heeft de ruime keuze uit vitrines met enkel ontwerp en voor klein gebruik, buffetvitrines met twee laags ontwerp voor wat beetje meer producten. Ook hebben wij buffetvitrines met een drie laags ontwerp voor de grotere bedrijven. U vindt gegarandeerd een buffetvitrine voor het juiste doel.

Buffetvitrines kunnen uw restaurant tal van voordelen bieden, van het aantrekkelijk presenteren van uw gerechten tot het handhaven van hygiëne. Ontdek waarom buffetvitrines een verstandige investering voor uw bedrijf kunnen zijn.

De juiste reiniging van buffetvitrines is essentieel om de hygiëne te handhaven en de presentatie van uw gerechten te waarborgen. Ontdek hoe u uw buffetvitrines op de juiste manier kunt reinigen en onderhouden.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...