Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

De mini koelkast bij XXLhoreca


Een minibar is in feite gewoon een mini koelkast. Meestal worden minibars in een hotelkamer of bijvoorbeeld in een hut op een cruiseschip gebruikt, maar kunnen ook op kantoor, in een vakantiehuisje, in een caravan of in een camper gebruikt worden. Het personeel vult de koelkasten meestal met drankjes en snacks die de gasten tijdens hun verblijf kunnen kopen. Deze mini koelkasten kunnen ook op vele manieren worden gebruikt in tuinen, tuinhuisjes of op feestjes.

Bij XXLhoreca vindt u de beste kwaliteit en de beste kortingen! Al onze minibars en mini koelkasten zijn van gerenommeerde fabrikanten zoals bijvoorbeeld Bartscher of Polar. Polar en Bartscher staan bekend om hun producten van hoge kwaliteit. De mini koelkasten zijn daarom zowel duurzaam als stijlvol. Namelijk, niet iedereen bouwt zijn of haar minikoelkast in. Om deze reden bent u wellicht op zoek naar één stijlvolle en duurzame mini koelkast. 

Als u op zoek bent naar andere soorten koelkasten of juist vriezers, neem dan een kijkje in onze categorie koelen en vriezen!

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef