Professionele combisteamers


Populaire producten

24 mnd garantie
12 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
-16%
Combi Steamer Analoog | Nano | 20x 1/1 GN | 1050x940x(H)1900mm Hendi

€ 6.407,00 * Excl. € 7.603,00* Excl.

U kunt snel verdwalen in de grote selectie van combisteamers die wij aanbieden!

U kunt snel verdwalen in de grote selectie van combisteamers die wij aanbieden!

Hier zijn enkele belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van uw combisteamer:

Gebruik ook onze filters om uw zoekopdracht te vereenvoudigen. Hieronder in de pagina kunt u meer informatie vinden.
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Ontdek ons assortiment professionele combisteamers


Convectieovens, wij vinden de juiste voor uw keuken! Met onze professionele combi-ovens zullen uw gerechten snel en gemakkelijk slagen - omdat deze convectieovens in staat zijn droge warmte (circulerende lucht) en vochtige warmte (stoom) te combineren. Dit maakt combi-ovens tot een universeel en onmisbaar keukenapparaat in elke horecazaak.

Combi-ovens

Of u nu op zoek bent naar een elektrische combi-oven of een combi-oven met gas aansluiting, in ons geselecteerde assortiment vindt u zeker wat u zoekt.

De professionele evolutie van convectie-ovens naar professionele combi-ovens was een nieuwe mijlpaal in de industrie. Tegenwoordig zijn de meeste van deze ovens uitgerust met moderne functies zoals touchscreens of zijn ze precies aangepast aan GN-containers om een unieke kookervaring te bieden en het werk gemakkelijker te maken!

Product specificaties in alle professionele combi-steamers

  1. Timer in elke combi-oven
  2. Regelbare temperatuur
  3. Geleverd met ten minste 2 verschillende rekken/kookplaten
  4. 2 onafhankelijke motoren
  5. Uitstekende prestaties, duurzaamheid en waar voor uw geld.

De combinatie van warmte en vocht maakt het verschil

De term combi in stoomovens combi is kort voor combinatie, aangezien deze ovens convectie koken en stoomkoken combineren.

Door het systeem die in onze oven zit houden onze combisteamers het vocht beter vast en worden bijvoorbeeld de groenten gelijkmatig gegaard. Dit in tegenstelling tot de traditionele ovens die al snel de levensmiddelen uitdrogen. Ook behouden de groenten in de stoomoven beter hun voedingsstoffen vast waarbij dus ook de vitamines. Daarnaast behouden ze hun kleur en maakt de oven het gebruik van eventuele oliën overbodig.

Wat kan ik in mijn combisteamer bereiden?

Eigenlijk alles: groenten, vlees, vis, rijst, pasta, brood en desserts zoals pudding, soufflés en crème brûlée. Afhankelijk van het model dat u koopt, kunt u de combisteamer ook alleen in de stoommodus gebruiken indien nodig, of de traditionele oven gebruiken zonder de stoomfunctie.

Hoe groenten koken in professionele combi-ovens? XXLhoreca geeft advies!

Professionele combisteamers hebben verschillende kookmethodes. Voor het beste kookresultaat raden wij u aan de knapperige groenten eerst te stomen en ze vervolgens droog te roosteren door op een knop te drukken. Het roosteren van groenten zou dan gemakkelijk moeten zijn: snijd ze in kleine stukjes, wrijf ze in olie, spreid ze in een enkele laag uit op een bakplaat en bak ze, al roerend, tot ze knapperig gaar zijn.

Kunnen stoomovens gewone ovens vervangen?

Als u een goede kok bent, kunt u in veel gevallen met gemak een stoomoven gebruiken. Koken in een stoomoven gaat namelijk sneller dan koken in een gewone oven. Sommige stoomovens hebben variabele stoominstellingen die u kunt gebruiken wanneer de oven in de stoomvorm staat.
Veel stoomovens zijn vrij klein en compact. U kunt de grootte van onze combisteamers vergelijken tussen de grootte van een magnetron en een volledig fornuis.

De meeste wat kleinere combisteamers hebben aan de achterkant een uitneembare water reservoir. Hierdoor is het niet nodig om de ovens aan te sluiten op het water. Al onze Unox combisteamers hebben een temperatuurbereik tussen de 30 graden en de 300 graden. Let wel op dat wanneer de stoom op 100% staat dat de temperatuur iets hoger kan uitkomen.

Welke accessoires bieden wij aan voor uw professionele combi-ovens?

Het is belangrijk dat uw bedrijf beschikt over de juiste accessoires voor uw professionele combi-ovens om de capaciteit en kwaliteit ervan te optimaliseren en zo het gebruik ervan te vergemakkelijken. Hier zijn de accessoires voor professionele combi ovens die wij aanbieden op onze website:

Kookthermometer

Dit accessoire, ook wel kooksonde genoemd, is van essentieel belang. Zo kunt u de kooktijd en temperatuur bepalen en uw gerechten tot een groot succes maken! Maak een succes van al uw gerechten dankzij dit onmisbare gereedschap in professionele keukens!

Bakmat

Dankzij dit hebbedingetje heb je geen bakpapier meer nodig! Niet alleen is hij geschikt voor het bereiden van zoete en hartige gerechten, hij is ook zuinig en herbruikbaar waardoor het beter voor het milieu is en u geld kan besparen.

Professionele ovenstandaard

Het is belangrijk dat u zich uitrust met apparatuur om uw werk gemakkelijker en comfortabeler te maken. Kies een onderstel voor uw professionele combi-ovens dat u in staat stelt uw professionele oven op de juiste hoogte te plaatsen! Dit zal ergonomischer zijn omdat u dan minder hoeft te bukken of te reiken naar de oven. Onze onderstellen die bij deze ovens kunnen zijn uiterst robuust en geschikt voor hoge temperaturen.

Welke professionele combi-steamer en accessoires heeft u nodig?

Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke combi-steamer het best aan uw behoeften voldoet. Als u vragen hebt of advies nodig hebt over welke accessoires u bij uw professionele combi-oven wilt kopen, staan wij voor u klaar, dus bel ons op en laat ons team u begeleiden om ervoor te zorgen dat u de juiste apparatuur koopt uit de ruime keuze aan professionele combisteamers.

Keukenapparatuur / ovens / combisteamers

  • pro-kitchen1