IJsblokjesmachines


IJsblokjesmachine als meest favoriet gekozen volgens onze klanten

12 mnd garantie
ProSelect
IJsblokjesmachine 26kg/24uur ProSelect

€ 503,36 * Excl.

12 mnd garantie

Waar moet u op letten bij het kopen van ijsblokjesmachines?

Waar moet u op letten bij het kopen van ijsblokjesmachines?

In deze video over ijsblokjesmachines toont onze product expert 3 punten die van groot belang zijn voordat je overgaat tot het aanschaffen van een machine voor de productie van hoge kwaliteit klontjes ijs. In drukke tijden moeten we ervan uit kunnen gaan dat de ijsmachine ook daadwerkelijk de juiste kracht en capaciteit heeft om een grote hoeveelheid klontjes ijs te kunnen produceren. Vooral tijdens hete zomerdagen en de drukte van lunchtijden.

De 3 punten die in de ijsblokjesmachine terug zullen komen:

  • Productiecapaciteit (Het aantal ijsklontjes uitgedrukt in KG per 24 uur)
  • Opslagcapaciteit. (De hoeveelheid ijsklontjes een ijsklontjesmachine tegelijkertijd op kan slaan)
  • Vorm van ijsklontjes. (Zijn de klontjes hol of massief en de helderheid ervan bepaalt ook het smeltproces)

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste transportwagens te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over transportwagens.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
ProSelect
IJsblokjesmachine 26kg/24uur ProSelect

€ 503,36 * Excl.

12 mnd garantie
Ijsblokjesmachine - 34kg/24 u - 16kg Voorraad Combisteel

€ 1.588,24 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

IJsblokjesmachines van XXLhoreca


IJsblokjesmachines worden In de horeca veel gebruikt voor het maken van ijsblokjes. Verfrissend in frisdranken, maar ook in diverse cocktails en likeuren. Daar wordt in bars natuurlijk veel mee gewerkt. IJsblokjes maken deze drankjes compleet en zijn dus onmisbaar. Ook op het terras zijn ijsblokjes niet te missen. Op een warme dag houden ze de frisdrank van uw gasten lekker koel zodat zij er nog meer van kunnen genieten.

Professionele ijsblokjesmachines Bent u van plan een professionele ijsblokjes machine te kopen? Kijk dan zeker even verder. Hier vindt u al onze horeca ijsklontjes machines. Naast uitstekende service en snelle levering hebben wij ook een grote showroom in Rotterdam. Bekijk op deze pagina al onze ijsblokjesmachines, allemaal met laagste prijs garantie. Een professionele ijsblokjes machine is in de horeca eigenlijk onmisbaar. Sommige drankjes smaken nu eenmaal beter met een paar ijsklontjes erin. Ook voor het presenteren en koel houden van bepaalde gerechten zijn ijsblokjes simpelweg onmisbaar. Bij XXLhoreca hebben wij verschillende uitvoeringen horeca ijsblokjesmachines beschikbaar, dus of u nu op zoek bent naar een ijsklontjes maker voor uw bar, restaurant of hotel, kijk gerust even verder. Wij hebben alle machines onderverdeeld in 4 categorieën; Tafelmodellen (tot 17 kilo per 24 uur), Standaard modellen (vanaf 18 kilo per 24 uur), Groot verbruik (vanaf 130 kilo per 24 uur, met separate bunkers) en Crushed ijsmachines (ook schilfer,- nugget,- en scherfijs).

Professionele ijsblokjesmachine kopen bij XXLhoreca

Ons assortiment aan ijsklontjes machines is enorm uitgebreid en er is voor iedere Horeca onderneming wel een passende ijsklontjes maker te vinden. Wij hebben onder andere handige, kleine ijsblokjesmachines in tafelmodel, voor regelmatig ijsblokjes maken, maar niet in grote getale ijsblokjes nodig heeft. Een populair model hiervoor is de hendi ijsblokjesmachine. Ook grote professionele ijsblokjesmachines vindt u bij XXLhoreca. Door middel van de filters op deze pagina kunt u de gewenste capaciteit van de ijsblokjesmachines aangeven en de geschikte modellen komen vanzelf tevoorschijn. Uiteraard hebben wij ook diverse RVS crushed ice bakken en verschillende horeca ijscrushers in ons assortiment. Met onze crushed ice bakken kunt u bijvoorbeeld gerechten of losse producten presenteren op het ijs dat is gemaakt in de ijsblokjesmachine. Deze crushed ice bakken zijn verkrijgbaar als losse bak die ergens op geplaatst kan worden, maar zijn ook verkrijgbaar als inbouw-model in verschillende afmetingen. Bent u op zoek naar een speciaal middel voor het reinigen van ijsblokjesmachines? Bekijk dan hier ons speciale reinigingsmiddel voor desinfectie van ijsblokjesmachines. Met dit reinigingsmiddel gaat uw machine aanzienlijk langer mee en blijft deze veel schoner. Ook hebben wij diverse andere accessoires verkrijgbaar die u kunt gebruiken in combinatie met professionele ijsblokjesmachines waaronder ijsemmers, ijsblokjestangen, wijnkoelers en nog veel meer!

IJsblokjesmachines en ijsklontjesmachines voor de horeca, een paar handige weetjes

Voor het uitrekenen van ijs per kilo kunt u uitgaan van ongeveer 46 ijsblokjes per kilo. Dit komt neer op ongeveer 12 normale drinkglazen. Om een beetje speling te houden zou u ervan kunnen uitgaan dat u met 8 kilo ijs maximaal 100 drankjes kunt serveren. Bij cocktails gaan wij uit van ongeveer 40 cocktails per 8 kilo ijs. Voor het gekoeld presenteren van flessen drank of een buffet kunt u het beste kijken wat de inhoud van de te vullen bak is en deze inhoud door 2 delen. Hiermee heeft u de bak dan volledig gevuld. Deze richtlijnen kunt u gebruiken om te berekenen hoeveel kilo per dag er aan ijs nodig is. Uiteraard is zijn er verschillende modellen met kleine of grote ijsblokjes, hierdoor kan de berekening licht afwijken. Bij het koelen van flessen en blikjes heeft u doorgaans aan een bak van drie kwart vol voldoende. Uiteraard hebben wij ook verschillende koelplaten en buffetkoeling in ons assortiment, mocht dat uw voorkeur genieten. Twijfelt u over hoeveel kg ijsblokjes u nodig heeft? Dit is niet gek als u nog geen ervaring heeft met ijsblokjes. Speciaal hiervoor hebben wij een video gemaakt om u verder te helpen. Bekijk hier onze video die antwoord geeft op de vraag hoeveel 1kg ijsblokjes is. Over de aansluiting van ijsblokjesmachines krijgen wij relatief vaak vragen. Onze tip: voor de aanvoer van water gebruik u een standaard wasmachinekraan, ook wel een beluchte kraan genoemd. Deze heeft een maat van 3/4” en hierop kunt u aanvoerslang van de ijsblokjesmachines eenvoudig vastdraaien. Doordat deze kraan belucht is kan er geen water vanuit de ijsblokjesmachines terugvloeien het waternet in. Voor de afvoer volstaat een Ø40mm afvoer met sifon, hier kan de afvoerslang in gestoken worden. Let op: de afvoer dient altijd lager te zijn dan machine zelf! Anders loopt het water niet weg.

Populaire ijsblokjesmachine

In ons ruime assortiment vindt u diverse modellen en merken. Hier vindt u onder andere de zeer populaire Hoshizaki ijsblokjesmachines. De ijsmachines van Hoshizaki zijn zeer professioneel en uitermate geschikt voor langdurig en intensief gebruik, waardoor deze vaak worden gezien als de allerbeste ijsblokjesmachines van dit moment. Hoshizaki heeft ook ijsblokjesmachines die bijvoorbeeld hartvormige, stervormige of ballen ijs kunnen maken. Hiermee kunt u op een unieke wijze cocktails en andere dranken presenteren. Mocht u hulp nodig hebben met het uitkiezen van de voor uw horeca gelegenheid beste ijsblokjes machine laat het dan vooral even weten. Ons team van product specialisten staat voor u klaar en kan u graag vrijblijvend adviseren.

Vraag en antwoord over de ijsblokjesmachine:

Wat voor soorten machines zijn er? Ons assortiment is onderverdeeld in 4 verschillende soorten ijsblokjesmachines; Tafelmodellen (tot 17 kilo per 24 uur en zonder vaste wateraansluiting), standaard modellen (vanaf 18 kilo per 24 uur en met vaste wateraansluiting), machines voor grootverbruik (vanaf 130 kilo per 24 uur en met externe bunker) en Crushed ice machines (hier vallen ook de schilfer-, nugget-, en scherfijsmachines onder)

Wat is het verschil tussen luchtgekoelde en watergekoelde ijsblokjesmachines?

Het verschil zit in het koelsysteem van de ijsblokjesmachine. De meeste machines zijn luchtgekoeld en dat is in veel gevallen ook prima. Dit zijn in gebruik goedkopere machines dan de watergekoelde, omdat deze geen extra waterkosten meebrengen. Luchtgekoelde machines zijn minder geschikt om ingebouwd te worden, omdat er circa 15 centimeter vrije ruimte rondom de lucht toe- en afvoer moet zitten. Een watergekoelde machine koelt door middel van water en kan volledig worden ingebouwd. Daarnaast kunnen watergekoelde ijsblokjesmachines beter functioneren in hoge omgevingstemperaturen.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | IJsmachines | Schilferijsmachines | IJs Teppanyaki | IJsbunkers | Room-, Sorbet- En Softijsmachines

  • ice-cubes1