Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Friet uitschepbakken


Als friet net uit de frituur komt is deze voorzien van een laagje vet. Door gebruik te maken van een friet uitschepbak zorgt u ervoor dat het vet uitlekt. Daarnaast kunt u de bak ook gebruiken voor het verdelen van het zout. Een uitschepbak is dus ideaal voor wanneer de friet net uit de frituur is en u deze op smaak wil brengen. Wanneer u friet serveert in uw horecagelegenheid kunnen friet uitschepbakken dus niet ontbreken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Friet uitschepbakken van XXLhoreca


Welke soorten friet uitschepbakken bestaan er?

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten friet uitschepbakken. Zo hebben wij uitlekbakken die het vet van onderen opvangen en natuurlijk de standaard friet uitschepbak. Deze zijn rechthoekig gevormd en kunnen makkelijk neergezet worden. Ook zijn er modellen om op te hangen of om in een meubel te plaatsen.

Waarom heeft u een friet uitschepbak nodig?

Een friet uitschepbak helpt u om de perfecte frieten te creëren. U kunt de friet uitschepbak gebruiken om de frieten alvast voor te bakken. Ideaal als u wilt zorgen dat elke gast verse frieten geserveerd krijgt. De frituur doet natuurlijk het voorwerk, het bakken van de friet. De friet uitschepbak helpt u om heerlijke knapperige frieten te serveren. Het frituurvet kan namelijk in de bak geleidelijk verdeeld worden. Dat geldt ook voor het zout. Wanneer u zout strooit kunt u met het omscheppen van de bak het zout op een makkelijke manier verdelen.

Friet uitschepbakken kopen bij XXLhoreca

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van de uitschepbakken? Neem dan een kijkje in ons assortiment.

Heeft u nog vragen over de friet uitschepbakken? Of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de uitschepbakken die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...