Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Sausdispensers en sausflessen


Sausdispensers en sausflessen moeten niet alleen gelijkmatig kunnen schenken, ook is het handig als u ze makkelijk schoon kunt houden. Sausdispensers en -flessen zijn typisch producten waar de gemiddelde snackbarhouder of restaurateur op bezuinigt. Toch zijn het juist de items die sauzen langer vers kunnen houden en de algemene hygiëne in de keuken bevorderen. Bij XXLhoreca vindt u diverse sausdispensers, -flessen en systemen die hun diensten al langere tijd hebben bewezen. Al onze sausdispensers komen met handige pompjes en zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en metalen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Sausdispensers en sausflessen van XXLhoreca


Het nut van een sausdispenser

Met een sausdispenser meet en serveert u de juiste hoeveelheid saus. Erg handig in de horeca, voor zowel de snackbareigenaren als sterrenrestaurants. Met een sausdispenser kunt u tijd besparen en de saus mooi serveren. Tevens is het erg hygiënisch want klanten en personeelsleden staan namelijk niet in direct contact met de inhoud van de sausdispenser. Een ander voordeel van een sausdispenser is dat uw gasten zichzelf kunnen bedienen. Hiermee voorkomt u verspilling omdat gasten zelf de gewenste hoeveelheid saus kunnen bepalen.

Knijpflessen en sausflessen

U bestelt bij XXLhoreca sausdispensers en knijpflessen in verschillende kleuren en inhoudsmaten. Ook een transparante sausdispenser en knijpfles behoort tot de mogelijkheden. De kleuren zijn bijzonder behulpzaam in het onderscheiden van saussoorten. Deze uit kunststof vervaardigde dispensers en flessen beschikken over handige schenkmondjes en doppen. De flacons zijn ook weer makkelijk en zeer hygiënisch uit te wassen.

Verwarmde sausdispensers

Wanneer u sauzen warm wil houden kan dit natuurlijk in een bain-marie. Deze neemt alleen best wat ruimte in. Steeds vaker wordt er gebruikt gemaakt van een verwarmde sausdispenser. Deze is compact, klein en makkelijk te verplaatsen. Perfect om te gebruiken in de kleinere keukens.

Sausdispensers kopen bij XXLhoreca

Voor allerlei diverse sausdispensers kunt u terecht bij XXLhoreca. Van klein tot groot en van verwarmd tot onverwarmd.

Heeft u nog vragen omtrent ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: KeukenasssecoiresOverige keukenaccessoires | Aanstekers en branders | Bonnenhouders | Verbruiksartikelen | Sausdispensers en -flessen