Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Informatieborden


Informatieborden zijn een uitstekende manier om informatie eenvoudig en efficiënt aan uw gasten te presenteren. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om buiten een informatiebord op te hangen om aandacht te vragen voor speciale aanbiedingen, bepaalde gerechten in uw restaurant of een aankomend evenement in uw horecazaak.

Onze informatieborden zijn gemaakt van hoogwaardige en onderhoudsvrije materialen, waardoor ze bijzonder robuust en duurzaam zijn - ook bij gebruik buitenshuis.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Informatieborden van XXLhoreca


Dankzij hun robuuste constructie en hoogwaardige materialen zijn de XXLhoreca informatieborden bij uitstek geschikt om informatie over te brengen aan uw gasten, zowel binnen als buiten.

Het mooiste van deze informatieborden is dat ze dankzij het aansprekende design ook visueel een uitstekende indruk maken. Hierdoor kunnen ze optimaal in de inrichtingsstijl van uw horecazaak worden geïntegreerd.

Naast de klassieke informatieborden bieden we ook digitale informatieborden en LED displays. Digitale informatieborden zijn bijvoorbeeld programmeerbaar en bestuurbaar zodat u er gemakkelijk al uw content op kunt afspelen. Ze zien er niet alleen modern en vooruitstrevend uit, maar zorgen er ook voor dat u informatie zo eenvoudig en efficiënt mogelijk kunt weergeven.

Welke informatieborden moet ik kiezen?

Heeft u al een voorkeur voor bepaalde informatieborden? Of heeft u nog vragen over bepaalde modellen of de verschillende functionaliteiten? Dan horen we dat uiteraard graag. We staan 24/7 oor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.