Horeca Koelkast


Koop de perfecte horeca koelkast bij uw speciaalzaak voor horeca benodigdheden. Bij XXLhoreca vindt u een grote keuze aan professionele horeca koelkasten. XXLhoreca biedt verschillende ontwerpen van bekende koelkast fabrikanten. U ontvangt hoogwaardige en goed vervaardigde horeca koelkasten met verschillende energie- en prestatieklassen. Een horeca koelkast voor de gastronomie moet bijzonder robuust en krachtig zijn en verschillende standen hebben. Een horeca koelkast is geschikt voor het bewaren van voedsel, maaltijden en dranken op een constante en nauwkeurige temperatuur in een professioneel etablissement, waardoor de houdbaarheid van de producten wordt gewaarborgd. Bovendien hebben professionele koelkasten een grote capaciteit die een particulier huishouden niet nodig heeft. Wij bieden u een bovengemiddelde keuze van professionele fabrikanten en een exclusieve service. In ons grote assortiment vindt u zeker wat u zoekt.

12 mnd garantie
ProSelect
Professionele Koelkast Geforceerd | 600 Liter ProSelect

€ 1.581,00 * Excl.

12 mnd garantie
ProSelect
12 mnd garantie
ProSelect
Professionele Statische Koelkast | 600 Liter ProSelect

€ 1.105,00 * Excl.

12 mnd garantie
ProSelect
Horeca koelkasten

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
24 mnd garantie
SLIM Koelkast Incl Laden 60x40 - 68x80x(h)201cm Combisteel

€ 1.638,00 * Excl.

12 mnd garantie
ProSelect
Koelkast 270 Liter | 5 Verstelbare Roosters ProSelect

€ 529,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Polar U-serie Horeca Koelkast 550L Polar

€ 2.892,00 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
Koelkast RVS Mono Block 1400 Liter Combisteel

€ 2.319,00 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie

Koop 1 van onze best verkopende horeca koelkasten!

Koop 1 van onze best verkopende horeca koelkasten!

Welke punten kunnen in acht worden genomen voor een horeca koelkast?

  • Statische of circulatie luchtkoeling
  • Capaciteit (volume)
  • Temperatuurbereik
  • Koelkastfront (met of zonder glazen deur)
  • Aantal deuren
  • Vaste voeten of wielen
  • Energie-efficiëntie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Welke horeca koelkast past bij uw behoeften?


Bent u op zoek naar een duurzame en robuuste koelkast voor uw horecazaak, maar weet u nog niet welke maat, vorm en type horeca koelkast u moet kiezen? Wij helpen u graag met belangrijke informatie over het onderwerp horeca koelkasten. Mocht u uiteindelijk toch nog onbeantwoorde vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst. Wij zullen u hier een kort inzicht geven in de verschillende en belangrijke kenmerken van een horeca koelkast, zodat het voor u gemakkelijker zal zijn om het juiste product te kiezen.

Welke maten horeca koelkasten zijn er?

Voordat u beslist over een horeca koelkast, zijn de afmetingen en het volume van cruciaal belang. Als u bijvoorbeeld grote, volumineuze levensmiddelen wilt bewaren, controleer dan of het grootste product dat u wilt bewaren, in de door u gewenste koelkast past. Wij bieden een groot aantal koelkasten van hoge kwaliteit aan. De kleinste horeca koelkast heeft een inhoud van ca. 20 liter en is ideaal voor op de toonbank of aan de bar. De grootste horeca koelkast heeft een inhoud van 1300 liter en heeft twee deuren. Hierdoor is deze horeca koelkast ideaal voor het bewaren van individueel grote vaat. Ook de ruimte waar de horeca koelkast komt te staan speelt een grote rol. U moet deze ruimte van tevoren goed opmeten om er zeker van te zijn dat de door u gewenste gastro koelkast zal passen.

Horeca koelkast met schuifdeur

Vooral in smalle ruimtes of achter de bar kan het heel handig zijn om af te zien van een klapdeur voor de gewenste horeca koelkast en een schuifdeur te overwegen. Horeca koelkasten met schuifdeuren hebben het voordeel dat zij niet in de ruimte zwenken en dus geen plaats innemen. Draaideuren daarentegen hebben het voordeel dat beide zijden van de dubbele koelkast gelijktijdig kunnen worden gebruikt en kunnen worden geopend. Daarom raden wij u aan een gastro koelkast met schuifdeur te gebruiken indien u over weinig ruimte beschikt.

horeca koelkast met glazen deur

Kiest u voor een horeca koelkast met glazen deuren, dan heeft dat als bijzonder voordeel dat u de binnenkant van de horeca koelkast van buitenaf kunt bekijken, zonder dat u de professionele koelkast hoeft te openen. Dit heeft zowel praktische als energie-efficiënte voordelen. Enerzijds hoeven de deuren van de koelkast niet meer te worden geopend om de voorraad in te nemen, wat het voordeel heeft dat er geen koude lucht ontsnapt. Ten tweede hoeft u, omdat u rechtstreeks door het glas kunt kijken, niet meer met de deur open naar voedsel te zoeken en ontsnapt ook de kou niet, zodat u energie-efficiënter werkt.

Wat voor Koelfuncties kan ik kiezen

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen twee systemen voor het koelproces in gastronomische koelkasten. Er is statische koeling en circulatieluchtkoeling. Overweeg bij de aankoop van uw horeca koelkast welk koelsysteem u kiest en of het aan uw behoeften voldoet.

Statische koeling

Statische koeling maakt gebruik van koude lucht die op het voedsel valt. Dit betekent dat de horeca koelkast verschillende zones heeft en van boven tot onder ongeveer 4 graden kan variëren. Positief is dat de statische koeling veel stiller is, aangezien er geen ventilator is geïnstalleerd. Bovendien is dit type koeling ideaal voor open voedsel, aangezien geuren niet worden rond geblazen.

Recirculatie Luchtkoeling

Re-circulatiekoeling is een koelsysteem waarbij koude lucht in de koelkast wordt verspreid door een ventilator. Daardoor is de koeling zeer gelijkmatig en zijn er geen temperatuurverschillen. Het constant openen van deuren is geen probleem, omdat de temperatuur snel kan worden hersteld. Hierdoor kunnen grote gastro koelkasten grote volumes in een korte tijd koelen.

Het nadeel van re-circulatieluchtkoeling is het hoge geluidsniveau en open voedsel kan uitdrogen als gevolg van de luchtstroom, zodat koeling alleen geschikt is voor verpakte levensmiddelen.

Gebruik onze filters om direct de gewenste koelfunctie te selecteren.


Gastronomie op vriestemperatuur

In de cateringsector worden hoge eisen gesteld aan de opslag en conservering van grondstoffen en levensmiddelen. Daarom worden ook hoge eisen gesteld aan de koeling van de producten. Vers vlees, kaas en delicatessen moeten worden bewaard bij max. +7 graden. Vleesbereidingen op max. +4 graden, vers gevogelte ook op mx. +4 graden en gehakt op max. +2 graden. Daarom moet een ononderbroken en professionele koeling een eerste vereiste zijn. Wij bieden vele verschillende gebruiksklare koelkasten aan, die voorzien zijn van een digitale display voor de temperatuuraanduiding.

Hygiëne en reiniging van de horeca koelkast

Vooral grotere toestellen zijn uitgerust met een elektronisch controlesysteem om het proces te vergemakkelijken. Aangezien met levensmiddelen wordt gewerkt, moeten de toestellen met lauw water worden afgewassen en na het ontdooien worden schoongemaakt. Planken, laden en de deurafdichting mogen ook niet worden vergeten.

Voor optimaal functionerende horeca koelkasten moeten ze regelmatig worden ontdooid. Nieuwe horeca koelkasten hebben al een automatische ontdooifunctie die u geld en tijd bespaart, omdat continu ontdooien garant staat voor langdurige prestaties. Om de koelkast schoon te maken, verwijdert u het voedsel en plaatst u het in een andere koelkast. Neem vervolgens de afzonderlijke onderdelen zoals planken, dichtingen en laden eruit en was ze afzonderlijk in een gootsteen. Maak de koelkast en de accessoires schoon met een licht sopje en warm water. Gebruik voor het desinfecteren voorgeschreven middelen die voor levensmiddelen zijn toegestaan.

Kenmerken
Als u nog vragen heeft over de juiste horeca koelkast, neem dan gerust contact op met onze klantendienst. Als u uw horeca koelkast koopt, zorg er dan voor dat u weet voor welke levensmiddelen hij geschikt moet zijn en pas het volume daarop aan. Neem ook een kijkje in onze categorie koelkasten om te zien of we u kunnen helpen met andere koelkasten. Met meer dan 35.000 producten bieden wij u een hoogwaardige service en aantrekkelijke diensten in de gespecialiseerde horeca. Profiteer van onze exclusieve service en laat u adviseren door professionele medewerkers.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Koelkasten | Barkoelkasten | Flessenkoelkasten | Minibars | Bakkerijkoelingen | Blast Chillers | Koelkisten | Bierkoeling | Koelkast Met Vriezer | Koeltonnen | Dieptekoelers

  • Koelkasten