Dienbladen - serveerbladen


Dienbladen zijn in elke horecaonderneming onmisbaar. Om drankjes vanaf de bar naar de gasten te brengen, of om eten mee te geven aan de gast, dan zijn dienbladen het product wat ingezet wordt. Welk type dienblad u nodig heeft hangt af van het soort horecaonderneming. Is uw personeel veelvuldig in de weer met een dienblad om uw gasten te serveren? Dan is bijvoorbeeld een Antislip dienblad een uitkomst. Heeft u een snackbar waar self-service een rol speelt of u geeft drank en eten over de toonbank, dan is een plastic dienblad een voordelige en praktische oplossing.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Antislip Dienblad | 380x500mm Kristallon

€ 11,90 * Excl.

12 mnd garantie
Antislip Dienblad | Ø405mm Kristallon

€ 6,50 * Excl.

12 mnd garantie
Antislip Dienblad | Ø355mm Kristallon

€ 5,50 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Dienblad Berkenhout | 330x430mm Cambro

€ 15,90 * Excl.

12 mnd garantie
Dienblad RVS | Ø405mm Olympia

€ 11,20 * Excl.

12 mnd garantie
Kap voor U262 | Kunststof APS

€ 4,90 * Excl.

12 mnd garantie
Dienblad Mahonie | 450x340mm Olympia

€ 8,80 * Excl.

12 mnd garantie
Dienblad Mahonie | 430x330mm Olympia

€ 7,10 * Excl.

12 mnd garantie
Dienblad Mahonie | Ø330mm Olympia

€ 5,30 * Excl.

12 mnd garantie
Halve Bol-vorm | Ø60mm Matfer

€ 8,30 * Excl.

12 mnd garantie
Antislip Dienblad | 35,6x45,7cm Kristallon

€ 7,50 * Excl.

12 mnd garantie
Antislip Dienblad | Ø280mm Kristallon

€ 4,10 * Excl.

12 mnd garantie
Glazen Kap voor Taartschotel | Ø260mm XXLselect

€ 53,20 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Dalebrook kunststof kap voor J895 XXLselect

€ 34,40 * Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Bierglasdrager

Op feesten, partijen en in kroegjes wordt er veel bier genuttigd. Tijdens feestjes wordt er vaak gebruik gemaakt van plastic bierbekers. Veel mensen bestellen een rondje voor een hele groep en om dit te kunnen verplaatsen vanaf de bar is een bierglasdrager zeer handig. Omdat onze bierglasdrager is gemaakt van kunststof, is deze herbruikbaar en daardoor zeer duurzaam; de wegwerp treetjes zijn daardoor overbodig!

Vormen van dienbladen


In ons assortiment hebben wij 2 verschillende vormen dienbladen, namelijk rondvormige en rechthoekige vormen. Er is een essentieel verschil tussen de beide vormen. Ronde of ovaal vormige bladen worden vooral gebruikt in horecagelegenheden waar geen zelfbediening is. Ronde dienbladen zijn makkelijk vast de houden met één hand en kunnen obers of serveersters met de andere hand zich van andere taken bedienen zoals het plaatsen van de borden op tafels of het neerzetten van de drankjes. Rechthoekige dienbladen worden voornamelijk gebruikt in de zelfbediening. Waarschijnlijk herkent u dit wel. Denk bijvoorbeeld eens aan uw plaatselijke cafetaria; waarschijnlijk wordt hier gebruik gemaakt van rechthoekige dienbladen. Ook zijn rechthoekige dienbladen vaak van een standaard maat welke eenvoudig in afruimsystemen geplaatst kunnen worden.

Ronde/ovaal gevormde dienbladen of juist rechthoekig

Koffieplateaus, bedieningsbladen, bierglasdragers, rond of rechthoekig, bij XXLhoreca heeft u volop keuze uit een groot assortiment. Speciaal voor de selfservice horeca zijn de bladen gefabriceerd van sterke materialen als melamine, polypropyleen, RVS of hout wat is voorzien van een beschermende coating. Verschillende motieven zorgen voor zowel een klassieke als de moderne look. De solide dienbladen van XXLhoreca zijn al dan niet voorzien van een anti-slip laag en zijn kras-, schok- en breukbestendig.

Ronde dienbladen van rvs

Op zoek naar hoogwaardige ronde dienbladen van RVS? XXLhoreca heeft tal van mogelijkheden in verschillende groottes. Ook hebben wij de keuze om te gaan voor een variant met antislip blad. Een RVS dienblad is tevens ook erg leuk te gebruiken als accessoire! Bijvoorbeeld door het te presenteren met een karaf water en wat glazen. Er zijn tal van mogelijkheden!

Rechthoekige dienbladen

Vaak wordt er in de zelfbediening horecaondernemingen gebruik gemaakt van rechthoekige dienbladen. Rechthoekige dienbladen hebben het meeste grip voor de bezoeker en dit maakt het lopen met een vol dienblad natuurlijk een stuk gemakkelijker. In de horecakeuken wordt er tevens ook vaak gebruik gemaakt van rechthoekige dienbladen. Wanneer er bijvoorbeeld veel glazen verplaatst moeten worden, is een rechthoekig dienblad handig. Hier past immers veel meer op dan op een rond dienblad.

Rechthoekig dienblad hout-look

Vindt u het belangrijk dat uw serveerbladen erg mooi zijn en veel luxe uitstralen? Dan hebben wij ook diverse hout-look modellen in ons assortiment. Deze zijn sterk gelamineerd. Bekijk bijvoorbeeld eens de melamine laminaat dienbladen van Roltex. Het uiterlijk van deze merk doet vermoeden dat het een echt stuk hout is. Bovendien zijn deze dienbladen kras-, vocht-, breuk-, vlek- en zelfs sigaret-bestendig!

Antislip dienblad


De altijd populaire uitvoering van Hendi is geschikt voor elke horecagelegenheid, vanwege zijn zeer zware en stevige kwaliteit kunststof. Zowel op een droge als natte ondergrond is de antislip laag effectief. U ontvangt bovendien minimaal 1 jaar fabrieksgarantie. Een meer luxe uitstraling heeft deze uitvoering van Hendi, die is uitgevoerd in geborsteld chroomstaal.

Antislip dienblad rechthoekig

Om het voor uw eigen personeel of voor uw klanten nog gemakkelijker en veiliger te maken om met een dienblad te lopen, adviseren wij om een kijkje te nemen tussen onze antislip rechthoekige dienbladen. Dit geeft grip aan wat er dan ook op het dienblad staat. De kans op omvallen of omstoten wordt aanzienlijk verkleind! Op termijn bespaart u hier natuurlijk ook tijd en geld mee. Minder kapotte glazen betekent minder nieuwe aanschaf en minder opruim/schoonmaakwerk!

Antislip dienblad rond of ovaal

Ook zijn er antislip dienbladen beschikbaar in ronde vormen. Deze antislip bladen met ronde vormen worden in de meeste gevallen gebruikt in de bediening tussen bar, keuken en de gasten in uw horecagelegenheid.

  • Serveerschalen