Afvalbakken


In de horeca wordt veel afval geproduceerd en dit wilt u uiteraard graag op een efficiënte manier verzamelen. Bij XXLhoreca hebben we daarom een ruim assortiment zodat wij u kunnen voorzien van alle gewenste producten. Bij XXLhoreca hebben we een groot assortiment, maar we lichten graag één afvalemmer uit: de Bartscher rvs-afvalemmer. Deze afvalemmer heeft een kanteldeksel en een inhoud van 50 liter. Deze afvalemmer is hierdoor een zeer functionele afvalbak voor in de groothoreca keuken. Deze Bartscher wordt dan ook al in veel keukens en horecagelegenheden gebruikt. De afvalemmer is voorzien van een uitneembare binnenemmer, dit zorgt ervoor dat de afvalbak makkelijk schoon te maken is.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Filter
24 mnd garantie
Saro Afvalbak op wielen met openingspedaal, model ME 50

1-3 werkdagen

€ 179,04 * Excl.
24 mnd garantie
Saro Vuilnisbak met pedaal en softclose deksel model MPS 50

1-3 werkdagen

€ 226,54 * Excl.
24 mnd garantie
Hendi Tafelafvalbakje RVS | Kanteldeksel | Ø95x(H)130mm

1-4 werkdagen

€ 11,40 * Excl.
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Gastro M Afvalemmer | 100 Liter | Op wielen

1-3 werkdagen

€ 238,84 * Excl.
12 mnd garantie
Rubbermaid Rolcontainer Rubbermaid | Beige | 100 Liter
€ 89,26 * Excl.
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
SYR Afvalbak met Schommeldeksel | 50 Liter| Blauw

2-4 werkdagen

€ 22,15 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect Afvalvat met Deksel Wit | Ø420x(H)480mm | 43 Liter

1-3 werkdagen

€ 16,28 * Excl.
12 mnd garantie
Rubbermaid Rubbermaid Slim Jim pedaalemmer grijs 30L

1-3 werkdagen

€ 180,17 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect Afval Container RVS | 12,5L

1-3 werkdagen

€ 73,55 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect Afvalcontainer op Wielen 80 Liter rood

2-4 werkdagen

€ 70,25 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect pedaal afvalbak 80 Liter | Zwarte Deksel

1-3 werkdagen

€ 53,72 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect afval container | 85L | Gele Deksel

1-3 werkdagen

€ 35,54 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect afval container | 85L | Zwarte Deksel

1-3 werkdagen

€ 35,54 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect pedaal afvalbak 45 Liter | RVS

1-3 werkdagen

€ 197,52 * Excl.
12 mnd garantie
Rubbermaid pedaal afvalbak 6 Liter | Wit

1-3 werkdagen

€ 34,96 * Excl.
12 mnd garantie
Rubbermaid pedaal afvalbak 6 Liter | RVS

1-3 werkdagen

€ 37,85 * Excl.
12 mnd garantie
Combisteel Afvalbak Geborsteld RVS

1-3 werkdagen

€ 238,84 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect afval container Zwart 60L

1-3 werkdagen

€ 214,05 * Excl.
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Afvalbakken van XXLhoreca


Zoals al eerder benoemd kunt u bij XXLhorca voor nagenoeg alles terecht betreft professionele keukens. Uiteraard horen daar ook afvalbakken bij. Naast vuilnisbakken hebben wij ook vuilniszakken voor afvalbakken en vuilnisbakkenkoelers waar afvalbakken in kunnen.

Vraag en antwoord over afvalbakken:

Welke soorten vuilnis in welke horeca afvalbakken?

Hedendaags is het van groot maatschappelijk belang dat iedereen nauwkeurig zijn of haar afval scheid. Afval kunt u gemakkelijk scheiden met de diverse afvalbakken van XXLhoreca. In veel professionele keukens hebben chefs groene afvalcontainers staan waar alle overige voedselwaren in gaan. Daarnaast hebbe zij groene ronde afvalbakken op wielen staan. Deze ronde tonnen hebben al snel een capaciteit van 75 liter. Neem bijvoorbeeld de grijze ronde afvalbak van Rubbermaid. Op het moment dat u minder afval genereerd om wat voor reden dan ook raden wij u aan om een Front Step RVS Pedaalemmer van Rubbermaid te nemen. Deze heeft een deksel waardoor u viezige geurtjes in de afvalcontainer houd Bovendien hebben wij meerdere hulpmiddelen en tips waarmee u nog beter en efficiënter te werk kunt gaan. Zo hebben wij ook stickers in ons assortiment. Met de stickers kunt u duidelijk aangeven welk soort afval in welke afvalbakken hoort. Dus u heeft niet verplicht verschillende soorten afvalbakken in huis te halen door de afvalstickers van XXLhoreca. Uiteraard hebben wij ook de juiste en daarvoor bestemde vuilniszakken voor afvalbakken. Bijvoorbeeld, wij hebben grote composteerbare vuilniszakken van 90L. Ook hebben we basic zwarte vuilniszakken van hoge kwaliteit van 90L of 70L.

Zijn de afvalbakken voor medewerkers of voor gasten?

Naast na te gaan wat voor soort afval u genereerd adviseren wij u ook om na te gaan waar de afvalbakken komen te staan en wie de vuilnisbakken gebruikt. Komen de afvalbakken in het zicht van de gast te staan? Neem dan een chique trendy prullenbak die aansluit op het interieur. Op het moment dat uw medewerkers afval kwijt moeten waar gasten mogelijk nog last van kunnen krijgen raden wij u aan om een Afval Koeler Unit in overweging te nemen. Onze partner Daimond heeft vier verschillende modellen. Door deze avalbakken koelers vermeid u dat de inhoud van de prullenbakken gaan ruiken door het warme weer. Het zou kunnen gebeuren dat als u deze koelers niet neemt dat er ongedierte op uw afvalbakken afkomt of dat gasten op het terras of zelfs in het restaurant last krijgen van ongewenste geuren.

Advies op maat bij XXLhoreca over afvalbakken

Ongeacht de behoefde, wij kunnen u voorzien van de juiste afvalbakken. Naast de standaard afvalbakken vindt u bij ons ook diverse accessoires voor afvalbakken zoals afvalbakken koelers, vuilniszakken, en afvalstickers. Al onze vuilnisbakken zijn gemaakt van roestvast staal en andere gemakkelijk te reinigen materialen om de beste kwaliteit te bieden als het gaat om hygiëne. We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat de beste afvalbak is voor uw werkzaamheden. We helpen daar dan ook graag bij. Onze collega’s van de klantenservice staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëne | Vuilnisbakken | Vuilniszakken | Vuilnisbakkenkoelers

  • Afvalbakken