Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Deegmengers


Zelf brood bakken wordt steeds populairder. Zelfgebakken brood is namelijk zowel goedkoop als gemakkelijk te maken. Het enige lastige, maar vooral vermoeiende deel van het proces is het kneden en mengen van het deeg. Onze XXLhoreca deegmengers zorgen ervoor dat u in de toekomst geen last meer heeft van dergelijke problemen.

24 mnd garantie
Express
Saro Spiraal deegmenger 18kg

1-3 werkdagen

€ 898,03

€ 1.086,62 incl. btw

12 mnd garantie
Express
Buffalo Buffalo Planetaire Mixer 7Ltr

1-3 werkdagen

€ 363,58

€ 439,93 incl. btw

12 mnd garantie
Express
12 mnd garantie
CaterChef Mengkneedmachine - 10 Liter - Inc toebehoren

3 weken

€ 942,07

€ 1.139,90 incl. btw

12 mnd garantie
Combisteel deeg kneedmachine | 32 liter | 424x735x(h)805mm | Capaciteit 25kg

1-4 werkdagen

4 Varianten

€ 1.333,43

€ 1.613,45 incl. btw

24 mnd garantie
Express
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Deegmengers van XXLhoreca


Een deegmenger voegt lucht aan het deeg toe, waardoor het meer samenhang en tegelijkertijd gladder wordt. Ook zorgt het ervoor dat het afgewerkte brood lekkerder smaakt. De andere functie is natuurlijk om alle ingrediënten zoals bloem, water en eventuele kruiden door elkaar te mengen.

Het kneden van het deeg is essentieel voor succesvol bakken en duurt over het algemeen zo een 12 minuten. Als u dit alleen met uw handen doet, kost het veel kracht en voelt het zwaar aan. Als het in plaats daarvan met een machine wordt gedaan, is het hele proces veel eenvoudiger en wordt het bakproces efficiënter.

Deegmengers voor iedereen

Bij XXLhoreca hebben we verschillende modellen in het assortiment, zowel qua design als qua formaat. Het belangrijkste om rekening mee te houden bij uw keuze voor een deegmixer is met welke intensiteit u deze gaat gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een bakkerij of ander horecabedrijf en heeft u veel capaciteit nodig? Dan moet u natuurlijk een groter model overwegen.

Welke deegmenger moet ik kiezen?

Het is van belang om te kijken naar de capaciteit die u nodig heeft. Daarnaast zijn er uiteraard ook nog andere specificaties waardoor een bepaalde deegmenger beter bij uw werkzaamheden past. Mocht u hierover vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. We staan namelijk 24/7 voor u klaar om u te helpen en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Mixers en deegmachines | Deegopbollers | Deegrollers | Deegportioneermachines | Planeetmixers