Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Werkstations


Werkstations zijn bij uitstek geschikt voor professionele grootkeukens waarin u veel bezig bent met het bereiden van eten en afwassen. Een werkstation is ook een uitstekend alternatief voor de klassieke werktafel, omdat deze compact en ruimtebesparend is.

De werkstations van XXLhoreca zijn volledig gemaakt van roestvast staal en maken indruk met hun hoge kwaliteit, robuuste afwerking en grote stabiliteit, waardoor ze extreem duurzaam en resistent zijn - dus perfect voor gebruik in grote keukens. De werkstations zijn bovendien verkrijgbaar met onderschappen én bovenschappen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Werkstations van XXLhoreca


De rvs werktafel van Vogue met 2 hoge schappen is in twee breedtematen verkrijgbaar; 1.2 en 1.8 meter. De rvs planken boven de tafel zijn 30 cm diep, genoeg ruimte dus voor bijvoorbeeld pannen of ander horecagereedschap.

Welk werkstation moet ik kiezen?

Weet u al welk werkstation aansluit bij uw wensen? Of heeft u nog vragen die wij kunnen beantwoorden of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...