Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

IJsbakken


Onze ijsbakken kunt u gebruik in zowel de vitrine als in de vriezer, deze ijsbakken zijn dus geschikt voor elke mogelijke toepassing en elke horeca omgeving.

De ijsbakken uit ons hebben mooie afgeronde binnenhoeken, zodat het scheppen van het ijs makkelijker wordt gemaakt en er geen resten in de ijscontainer achterblijven. De ijscontainers hebben dus geen scherpe hoeken of randen en zijn mede hierdoor zeer gemakkelijk te reinigen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

IJsbakken van XXLhoreca


U kunt bij ons terecht voor ijsbakken met verschillende inhoudsmaten, zoals bijvoorbeeld deze van Hendi die geschikt is voor 3,5 liter. Heeft u smaken die hard gaan en waarvan u dus veel voorraad nodig heeft? Kies dan voor een 10,8 liter ijsbak van ons eigen merk XXLselect.

Welke ijsbakken moet ik kiezen?

Welke ijsbakken het beste zijn voor uw horecazaak is afhankelijk van de ruimte die u heeft. Gaat u voor meerdere bakken? Of kunt u ook kiezen voor diepere bakken van 150 mm?

Mocht u vragen hebben hierover of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...