IJsvitrines


Waar moet u op letten bij het kopen van ijsvitrines?

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Filter
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Combisteel Schepijsvitrine Bali | 8x 5 Liter | 858x1202x1257(h)mm

1-3 werkdagen

€ 1.644,63 * Excl.
12 mnd garantie
Combisteel Schepijsvitrine Malta | 13x5 Liter | 1672x858x1257(h)mm

1-3 werkdagen

€ 1.892,56 * Excl.
12 mnd garantie
Combisteel Schepijsvitrine Curacao | 10x 5 Liter | 858x1457x1257(h)mm

1-3 werkdagen

€ 1.727,27 * Excl.
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
XXLselect Schepijsvitrine ICE 3 V LED FLAT | 3x 5 Liter| 647x716x(H)355mm

2-3 werkdagen

€ 1.231,40 * Excl.
12 mnd garantie
La Squadra Schepijsvitrine Luxury 24 Gelato Zwart |2205x1150x(H)1285mm

25 dagen

€ 22.966,94 * Excl.
12 mnd garantie
Diamond Schepijs koeling - 126x53x(h)36cm

2-5 werkdagen

€ 1.644,63 * Excl.
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Combisteel Drop In Ijsbak

1-3 werkdagen

€ 2.471,07 * Excl.
12 mnd garantie
Combisteel Schepijsvitrine Zwart | Opening Bedieningszijde

1-3 werkdagen

€ 1.148,76 * Excl.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een ijsvitrine?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een ijsvitrine?

Er zijn veel verschillende modellen en soorten ijsvitrines. De keuze van een ijsvitrines begint onder andere bij het kiezen van het materiaal, fabrikant en de capaciteit (grootte). Maar de volgende punten zijn ook zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

  • Model van de ijsvitrines: Op wieltjes, op voeten, vrijstaande ijskasten, vitrines voor tafelijs
  • Uitstraling: Retro look of modern
  • Soorten ijsbakken: Kleine of grote ijsbakken
  • Capaciteit ijsbakken: Weinig of veel ijsbakken
  • Opslag: Opslag in de ijsvitrine en in de vriezer

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste ijsvitrines te vinden. Onderaan deze webpagina vind je meer informatie over ijsvitrines.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

IJsvitrines van XXLhoreca


Wij bieden u verschillende ontwerpen van gerenommeerde ijsvitrine fabrikanten. De ijscoshowcases van XXLHoreca zijn efficiënt en juist daarom van hoge kwaliteit. Bovendien zijn onze ijsvitrines robuust. Wij bieden een mooie selectie ijsetalages van hoge kwaliteit die een hygiënische ijsopslag garanderen. XXLhoreca biedt een zeer gevarieerd en breed assortiment aan ijsverkopers. Of u nu op zoek bent naar een ijscounter met gebogen glasconstructie, rechte glasconstructie of een tafelmodel - iedereen vindt hier wat hij zoekt! Een grote selectie van onze ijsvitrines blijft voldoen aan de specificaties voor cateringtoepassingen. Door het grote aantal ijsvitrines en onze ervaring zijn wij een competente partner. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze getrainde klantenservice.

Hoogwaardig design en hygiënische opslag van ijs

Bent u op zoek naar een hoogwaardige ijscounter en wilt u deze integreren in uw verkoopruimte? Een ijsvitrine van XXLhoreca biedt u deze mogelijkheid. Onze moderne ijsvitrines zijn krachtig en hebben een aantrekkelijk uiterlijk. Bovendien garanderen onze apparaten van gerenommeerde fabrikanten een perfecte koeling van het ijs. Dit betekent dat constante koeling mogelijk is, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Op die manier zorgt u voor vers en goed gekoeld ijs dat uw klanten zal verleiden.

Waar moet ik op letten als ik ijsvitrines koop?

Energie

Zorg ervoor dat uw ijsvitrine een goede klimaatklasse heeft en welk ga na hoeveel de ijsshowcase verbruikt. Zorg er altijd voor dat uw ijsvitrine niet wordt blootgesteld aan externe factoren zoals zon, wind, regen en hoge luchtvochtigheid en zorg ervoor dat de luchtcirculatie van de gekoelde vitrines gewaarborgd is. Dit zijn allemaal factoren die de energie-efficiëntie merkbaar verminderen.

Koelmethode

IJsvitrines werken met circulatieluchtkoeling en zijn daarom geschikt om ijs op een gecontroleerde en constante manier te koelen. Dit type koeling is bijzonder aan te bevelen in drukke periodes, omdat de temperatuur gemakkelijk kan worden gehandhaafd en snel kan worden hersteld. Deze technologie is dus ideaal voor het bewaren van ijs. Koeling met recirculatielucht vereist meer elektriciteit dan andere en is lawaaieriger, maar houdt een constante temperatuur in de hele koelkast, wat een vereiste is voor de opslag van ijs. Elektronische temperatuurregelingen en digitale displays helpen u de koeling constant te houden.

Gekoelde vitrine type

Wij hebben een breed assortiment ijsvitrines van hoge kwaliteit in ons assortiment. Zeer bepalend is de keuze tussen een staande en een tafel model. Een het klassieke en grote model zijn met name aantrekkelijk voor voor cafés, restaurants of ijssalons. Het tafelmodel daarentegen is meer geschikt voor buffetten of cateringdoeleinden. Een ander punt van kritiek is de bodem van een vrijstaande vitrine. Deze zijn verkrijgbaar op wielen of poten. Wij bevelen een ijsvitrine op wieltjes aan als deze voor schoonmaak- of planningsdoeleinden moet worden verplaatst. Een vrijstaande vitrine daarentegen moet het middelpunt van de ruimte zijn en dus op poten staan. Een staande vitrine met poten heeft vaak meer capaciteit, kan grotere volumes opslaan en weegt vaak ook meer.

Het aantal ijscoupes

IJsvitrines bieden 2 tot 28 ijsbakken. Wij adviseren u om de grootte van de ijsvitrine af te laten hangen van het aantal smaken dat u wilt laten zien. Vind de juiste ijsbakken voor uw ijstoonbank in onze GN container categorie.

De grootte van de ijscoupe

De huidige trend is niet langer om ijs tot aan het plafond van de uitstalkast voor ijs te bewaren. Dit is goed. Omdat de bergen ijs duidelijk de luchtcirculatie in de ijskraam verstoren. Het is beter uw ijs te bewaren in daartoe bestemde diepvriezers. Bekijk onze vriezer categorie voor onze diepvriezers. De grootte van de ijsbakken spelen een doorslaggevende rol. Besteed aandacht aan welke GN-containers kunnen worden gecombineerd met ijsvitrines en kijk welke containers u reeds hebt en hoe u ze kunt integreren in uw gespecialiseerde activiteit. Het is een voordeel als de GN-bakken van uw ijsvitrine ook in uw diepvriezer passen. Denk eraan: ijsbakken worden los van de ijsvitrine gekocht.

IJsopslag

Bewaar uw ijs alleen in uw gekoelde vitrine tijdens de verkoopuren. Volgens de Nederlandse levensmiddelenwet (HACCP) mag consumptie-ijs slechts permanent worden bewaard bij een minimumtemperatuur van -18 °C. Bij aanbieding en verkoop in ijsvitrines mag de temperatuur niet hoger zijn dan -10 °C. Daarom bieden wij een ruim assortiment hoogwaardige vriezers voor de opslag van uw geproduceerde ijs. De speciale diepvriezers voor roomijs zijn te vinden in de categorie diepvriezers en bieden een hoge capaciteit en een temperatuur tot, -30 °C. Bekende fabrikanten zijn Diamond, Saro of Tekna Line.

IJskasten van bekende fabrikanten

Kies bij de aankoop van uw ijsvitrines voor kwaliteitsmerken zoals Polar, Gamko of XXLselect. De vitrines hebben een uitstekende kwaliteit, een eersteklas prijs-kwaliteitverhouding en wij bieden u een hoogstaande service. Natuurlijk zijn de XXLhoreca ijstoonkasten ontworpen om het ijs in stijl te presenteren. Kijk maar eens naar de ijsvitrine in retrostijl van Framec met zijn mooie ronde bakjes of het luxueuze model van Oscartielle. Kijk eens naar deze koningin van de ijsvitrines!

Framec ijskasten

Bent u op zoek naar een unieke ijsvitrine voor uw restaurant of ijssalon? Dan bevelen wij de ontwerphits van Framec aan. De ijsvitrines van het merk hebben een klassiek en nostalgisch retro-design. Of het nu om vier, acht of twaalf bakken gaat, Framco biedt een groot aantal verschillende ijsbereiders aan. Ook voor de kleur vertrouwt het merk op het klassieke retrodesign. U kunt kiezen uit klassieke houtafwerkingen, een chique babyblauwe of beige tint en nog veel meer.

IJsvitrines van Oscartielle

Het merk Oscartinelle staat bekend om moderne, efficiënte en hoogwaardige koelvitrines. Ontdek de koning van de ijsvitrines! Het speciale ontwerp van de ijstoonbanken is uniek en modern. De glazen ijsvitrines van de Dorado lijn zijn elegant en tijdloos vormgegeven met witte zijkanten en afgeronde elementen. Een geïntegreerde lichtbron rond de voet benadrukt het ontwerp. De ijsvitrines bieden hoogwaardig glas als privacyscherm. Bovendien hebben de ijsvitrinekast met verlichtingeen rolgordijn dat voor isolatie zorgt. De ijsvitrines houden de temperatuur constant tot een gewenste -20 °C. Wij bieden de Dorado ijsco showcases aan in twee verschillende maten.

Ijsvitrines - nu kopen bij XXLhoreca!

Hebt u vragen of behoefte aan gedetailleerd en persoonlijk advies? Bel gerust de klantendienst of stuur een e-mail. Wij geven u graag advies en stellen een op uw behoeften afgestemde offerte op. XXLhoreca heeft een exclusieve selectie van hoogwaardige fabrikanten. Wij hebben meer dan 40.000 artikelen in ons assortiment en zijn uw professional als het gaat om cateringbenodigdheden. Wij zullen u helpen de juiste ijsvitrines te vinden.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Vitrines | Koelvitrines | Gebaksvitrines | Koelvitrines Staand | Sushi En Tapasvitrines | IJsvitrines | Wandkoelmeubels | Droogkast Vlees | Koeltoonbanken

  • pro-kitchen1