Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

IJsvergruizers


IJsvergruizers, ook wel ijscrushers, zijn een must als u van plan bent om lekkere koude dranken, vruchtensappen, cocktails of milkshakes te serveren. En zoals u weet, ijsklontjes in sommige blenders stoppen is nooit een goed idee! Kies daarom voor een ijsvergruizer, een apparaat dat speciaal gemaakt is om ijs te vermalen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

IJsvergruizers van XXLhoreca


Bij ons vindt u ijsvergruizers van hoogwaardige kwaliteit. Zo hebben we handmatige ijsvergruizers en automatische ijsvergruizers die tot wel 6 kg ijs per minuut kunnen crushen. Deze vergruizers met een hoge productiecapaciteit zijn ideaal voor omgevingen zoals cafés en andere drukke horeca etablissementen waar in korte tijd veel gecrusht ijs geproduceerd moet worden.

IJsvergruizers met goede specificaties

De combinatie van functionaliteit en duurzaamheid geven de ijsvergruizers een uitstraling die overal thuis past. Veel modellen zijn uitgevoerd in rvs, zodat de ijsvergruizers beschermd zijn tegen schade en eenvoudig te onderhouden zijn. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over afneembare onderdelen die vaatwasmachinebestendig zijn. Een aantal van onze ijsvergruizers zijn zeer geschikt voor intensief gebruik.

Verder beschikken de ijsvergruizers over antislippootjes, een opvangbak en een handmatige timer.

Welke ijsvergruizer past bij uw horecabedrijf?

Heeft u vragen over onze ijsvergruizers? Of heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...