Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Wasmachines


In hotels wordt er veel gewassen, dit in onvermijdelijk. De machines die we thuis gebruiken, zijn daar niet geschikt voor en daarom bieden we bij XXLhoreca speciale wasmachines en drogers aan voor intensief gebruik. De huis-tuin-en-keukenwasmachine is niet opgewassen tegen de frequentie waarmee u de wasmachine gebruikt in de horeca. Kies daarom voor een wasmachine die speciaal gemaakt is voor in een hotel. De hotel wasmachines van XXLhoreca zijn stuk voor stuk van sterke kwaliteit. Naast de wasmachines speciaal voor de horeca, bieden we bij XXLhoreca ook drogers aan. De drogers zijn net als de wasmachines voorbereid op een hoge gebruiksfrequentie.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wasmachines en drogers van XXLhoreca


De horeca dogers en wasmachines van XXLhoreca zijn specifiek ontworpen voor dagelijks gebruik in restaurants, cafés, en hotels. Al onze modellen komen van bekende en betrouwbare fabrikanten die bekent staan om hun producten van hoge kwaliteit. De professionele wasmachines die zij leveren zijn energie zuinig, dus laag in stroom verbruik. Hebben een zo krachtige motor die evengoed zo stil als mogelijk is. De meeste wasmachines van XXLhoreca hebben een ingebouwde waterbeveiliging. Dat houd in dat de watertoevoer automatisch wordt afgesloten op het moment dat er te veel water toevoer is. Hiermee voorkomt de horeca wasmachine zelf dat er lekkage etc. ontstaat. Bovendien zijn alle horeca droogmachines en wasmachines uitgerust met een stevig RVS body en een hoogwaardig balanssysteem waardoor de machine goed stabiel blijft staan. Als laatste, hebben de meeste apparaten ook een zelfreinigingsprogramma. Kortom, de professionele apparatuur van XXLhoreca is zeker geschikt voor de restaurants, cafés, en hotels die veel vuile wassen per dag draaien.

Vraag en antwoord over was- en droogmachines:

Wat voor verschillende wasmachines en drogers zijn er?

Onze machines komen voornamelijk van de fabrikanten Whirlpool. Hoewel wij ook wasmachines van Daimond aanbieden. Zoals al eerder benoemd zijn onze was- en droogmachines uitgerust met een aantal professionele opties. Uiteraard zijn er nog meer criterium die de machines hebben waardoor u de machines ook op manieren kan onder verdelen. De wasmachines van Whirlpool lopen aardig uit een. Er zijn modellen zoals de INDUSTRIËLE WASMACHINE | ALA 101 | PRO LINE | RVS | 8KG | 1200TPM | MET AFVOERPOMP die aangesloten moeten worden op 50Hz. Mocht u nu een omgebouwde machine willen die op 60Hz draait, neem dan contact met ons op. Bovendien hebben niet alle was- en droogmachines dezelfde automatische programma’s. Bij XXLhoreca bieden we sommige modellen al aan vanaf €761,00. Met andere woorden, de modellen die XXLhoreca aanbied lopen zeer uiteen waardoor wij een divers assortiment aanbieden aan onze klanten.

Waar kunt u professionele wasmachines voor in de horeca voor gebruiken?

Normale wasmachines kunnen vaak niet op tegen de vieze was die uit de keuken komt. Om deze reden adviseren wij u om te kijken voor een professionele wasmachine. De wasmachines speciaal ontworpen voor de horeca kunnen gemakkelijk de vieze doeken vol met vet of een koksbuis onder hardnekkige vlekken schoon krijgen. Normale wasmachines en drogers gaan minder lang mee door het continue draaien van zulke wassen. Over het algemeen zijn de trommels ook groter dus kunt u ook grotere hoeveelheden werkkleding wassen. Natuurlijk profiteren vooral bed & breakfast’s , hotels, en appartementen complexen hiervan. Namelijk, housekeeping medewerkers kunnen op hun beurt. Kortom horeca wasmachines en drogers zijn er juist voor gemaakt om dagelijks extreme wassen te kunnen draaien.

Advies op maat van XXLhoreca?

Het kan lastig zijn om uit te vinden welke wasmachine en droger er precies bij uw wensen passen. Heeft u al een specifiek model of merk op het oog? Of weet u überhaupt nog niet wat u precies nodig heeft? Uiteraard helpen wij u graag om de beste keuze te maken. Wij staan daarom van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u alles te vertellen over de professionele drogers en wasmachines die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieënVaatwassen en hygiëne | Wasmachines | Drogers

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...