Bain-Marie


Bij XXLhoreca kunt u terecht voor een ruim assortiment aan producten die uw etenswaren of dranken verwarmen of warmhouden. Wij hebben verschillende soorten voedselverwarmers die perfect in uw professionele keuken passen. Eén van de meest belangrijke onderdelen in deze categorie is Bain-Marie.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bain-Marie van XXLhoreca


Bij XXLhoreca verkopen wij diverse Bains-Marie modellen. Om te beginnen hebben wij grote, maar verfijnde Bain-Marie buffet eilanden. Daarnaast bieden wij ook hotpotten, Bain-marie tafelmodellen of juist met onderstel en transportportwagens. De bekende fabrikanten waar XXLhoreca mee werkt staan bekend om hun kwalitatief goede producten. Om deze reden bieden wij u standaard 12 maanden garantie. Onze meeste verkochten model is het Bain-Marie tafelmodel. Graag lichten wij deze, maar ook onze andere modellen toe verder in deze tekst en waar u op moet letten bij het aanschaffen van dit soort warmhoudsystemen.

Bain-Marie Tafelmodellen en Bain-Marie met onderstel

Deze modellen zijn ideaal op het moment dat u geen ruimte heeft maar wel compartimenten van gerechten wilt warmhouden. Daarnaast zijn de warmwater baden ook perfect voor kooktechnieken zoals sous-vide of ‘bain-marie’ voor het klaarmaken van gerechten op een speciale manier. Ten slotte, kan dit tafelmodel gemakkelijk op een klein buffet worden geplaatst wanneer dat nodig is. Dus eigenlijk zijn de tafelmodellen van XXLhoreca alleskunners die u overal voor kunt inzetten. De meeste tafelmodellen kunnen 1/1 GN bak kwijt. Dus het is wel zo dat u gelimiteerd bent aan een bepaalde capaciteit!

Bain-Marie Hotpots

Hotpots zijn de perfecte oplossing voor het moeiteloos warmen en warmhouden van soepen of sauzen voor een langere tijd. Elke hotpot bain-marie is uitgevoerd met handige temperatuurregeling en heeft een robuuste rvs-behuizing die makkelijk te onderhouden is. Hotpots zijn meer geschikt voor soepen en bijvoorbeeld gerechten zoals gehaktballen in pindasaus. Dat komt doordat hotpots dieper zijn waardoor er gemakkelijk uit geschept kan worden. Bijvoorbeeld met Bains-marie tafelmodellen zou u geen grotere hoeveelheden soep kunnen serveren.

Bain-Marie Transportwagens en Bain-Marie Buffet

Om te beginnen zijn onze wandbuffeteilanden en buffeteilanden gemakkelijk te verplaatsen standaard uitgerust met verwarming, elektronische thermostaat, en ledigingssystemen. Zo zijn vocht en water gemakkelijk af te voeren. Daarnaast bieden we ook bain-marie transportwagens en trolleys aan van XXLhoreca. De trolleys zijn een goede oplossing voor keukens waar chefs voortdurend gerechten in en uit rijden. Bij de bain-marie transportwagens is er extra aandacht besteed aan de dubbelwandige behuizing, de aftrapkranen, de makkelijk aftestellen thermostaat, en bijvoorbeeld rubberen stootranden aan de uiteinde de bain-marie trollies.

Advies op maat van XXLhoreca

Raadpleeg de specifieke pagina’s voor meer informatie over onze producten en waar u op moet letten om deze wanneer u overweegt om deze te kopen. Ongeacht de behoefde, wij kunnen u voorzien van het juiste apparaat. Naast onze standaard bain-marie modellen vindt u bij ons ook diverse speciale modellen voor bijvoorbeeld tafels, buffetten, en transport. Ook wanneer bains-marie een klein onderdeel van uw horecaonderneming uitmaken kunnen deze apparaten van waarde zijn. Al onze bains-marie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS en andere gemakkelijk te reinigen materialen. Wij, bij XXLhoreca kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat de beste apparatuur is voor uw werkzaamheden. We helpen daar dan ook graag bij. Onze collega’s van de klantenservice staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze bain-marie.

Populaire categorieën: Warmhouden | Bain-marie tafelmodellen | Bain-marie met onderstel | Bain-marie transportwagens | Bain-marie buffet

  • Bains-marie