Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

EHBO-koffers


We hopen allemaal dat er zo min mogelijk ongelukken gebeuren op de werkvloer, maar u kunt er maar beter wel op voorbereid zijn. Naast dat er bedrijfshulpverleners (bhv’ers) gekozen en eventueel nog opgeleid moeten worden, hoort ook het aanschaffen van een EHBO-koffer daarbij. Op gezette tijden controleert u de EHBO-doos en vult deze waar nodig aan.

De Arbowetgeving verplicht werkgevers in de horeca te zorgen voor voldoende doelmatige hulmiddelen voor het verlenen van eerste hulp. Het Oranje Kruis, toezichthouder op de EHBO-hulpvereniging, heeft dit nader uitgewerkt in enkele richtlijnen voor de inhoud en samenstelling van een goede ‘Basis-Bedrijfsverbanddoos’.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Welke EHBO-koffer moet ik kiezen?


De EHBO-koffers XXLhoreca voldoen aan alle eisen en richtlijnen. Ook met onze brandwondenset bent u altijd goed voorbereid als er iets misgaat in de keuken.

Uiteraard helpen wij u graag met een keuze te maken tussen deze of één van onze andere producten. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de producten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.