• Rvs spoeltafels

    Spoeltafels

Spoeltafels

Een geïntegreerde spoelbak in een werktafel zorgt voor extra gebruiksgemak en ruimte. Groenten of andere ingrediënten wassen wordt een stuk makkelijker en u hoeft niet meer van de werktafel naar de wasbak te lopen. 

Bij XXLhoreca vindt u de meest duurzame werktafels, inclusief geïntegreerde spoelbakken en voorbereide kraanopeningen.

Producten

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
-16%
12 mnd garantie
-13%
RVS Spoeltafel Spoelbak Links Met Schap En Spatrand Gastro M

€ 610,00 * Excl. € 702,00* Excl.

24 mnd garantie
-16%
24 mnd garantie
-16%
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Spoeltafels van XXLhoreca

De spoeltafels uit ons assortiment hebben een moderne uitstraling en zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal. Alle tafels hebben een glad oppervlak, dat ervoor zorgt dat u deze eenvoudig kunt schoonmaken. Daarnaast zijn de bakken eenvoudig te plaatsen in het huidige interieur van uw horecakeuken.

Spoeltafels op maat

Heeft u nog geen spoeltafel gevonden die helemaal naar uw wens is? Laat dan een spoelbak op maat maken. Dit kunt u laten doen op basis van de door u opgegeven afmetingen en de gewenste accessoires. Denk aan een hogere werkhoogte, verstelbare poten of wielen, extra vloerplanken, opbergkasten, lades en nog veel meer. Al onze werktafels met spoelbak worden geleverd met uitstekende voorwaarden en garanties. Krasvastheid en duurzaamheid gegarandeerd en geleverd binnen 2 weken.

Welke spoeltafel moet ik kiezen?

Weet u al welke spoeltafel aansluit bij uw keuken? Of heeft u nog vragen die wij kunnen beantwoorden, wilt u graag advies of gaat u voor een spoeltafel op maat? Neem dan contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.