Menukaarten


Populaire menukaarten volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Menumap Classic - Ivoor A4 Securit

€ 14,80 * Excl.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Menumap Zwart - Wood A4 Securit

€ 16,80 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Menumap Bruin - Wood A5 Securit

€ 11,50 * Excl.

12 mnd garantie
Horeca Menukaart Trendy - Zwart A5 Securit

€ 13,60 * Excl.

12 mnd garantie
Menumap Design - Wood A4 Securit

€ 24,90 * Excl.

12 mnd garantie
Menumap Bruin - Wood A4 Securit

€ 16,80 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Menumap Classic - Bruin A4 Securit

€ 15,60 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Menumap Classic - Ivoor A4 Securit

€ 14,80 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Drankkaart Basic - Zwart A4 Securit

€ 7,80 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Menukaart Library Lizard - Zwart A5 XXLselect

€ 15,40 * Excl.

12 mnd garantie
Menukaart Trendline Color - Creme A5 XXLselect

€ 13,10 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Menukaart Library Croco - Zwart A4 XXLselect

€ 21,40 * Excl.

Waar moet u op letten bij het kopen van menukaarten?

Waar moet u op letten bij het kopen van menukaarten?

Menukaarten zijn er in veel variaties. De keuze van een menukaart hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

  • Wij hebben menukaarten van formaat A4, A5, vierkant of long
  • Het materiaal van de kaarten zijn plastic, leer
  • Is het voor eten of voor drinken
  • met vaste bladen of wenst u extra inserts
  • Wenst u een menukaart met logo? Dat is bij ons ook een mogelijkheid!

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste menukaarten te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over menukaarten.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Menukaarten van XXLhoreca


Geef hongerige klanten een voorproefje van alle gerechten die u aanbiedt met onze slimme, aanpasbare menu's. Vermeld al uw gerechten en prijzen en voeg gemakkelijk uw logo en contactgegevens toe. Of u nu een restaurantmenu, een restaurantkaart, een aanpasbare menukaart met uw logo of een uitbreidbare menus nodig hebt, wij hebben de juiste producten voor uw zaak! Kies voor professionele kaarten en menus voor de beste prijs! Indien u hier vragen over heeft, kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om u advies te geven.

Profiteer van onze verschillende restaurant menukaarten

In ons assortiment bieden wij een groot aantal verschillende kaarten en menus aan in een groot aantal variaties, vormen, maten en kleuren. Zo kunnen wij garanderen dat iedereen bij ons een perfect passend restaurantmenu vindt.

Laat uw hongerige klanten watertanden van al het lekkers dat u te bieden heeft met onze reeks speciaal voor professionals ontworpen restaurantmenu's. Naast menukaarten vindt u bijvoorbeeld ook kaarthouders, menubakken met verlichting of schoolborden met krijt.

Een selectie van kaarten en menus naar uw wensen

De kaarten en menus van XXLhoreca zijn van de beste kwaliteit en maken deel uit van ons ruime assortiment inrichtings- en aankleedartikelen voor de horeca.

Wij bieden een breed scala aan menu's en u vindt er ook alles wat u nodig hebt voor uw cateringbedrijf voor de scherpste prijs!

Hebt u advies nodig bij de aankoop van uw kaarten en menu's?

Weet u niet welke kaart en menu het beste is voor uw zaak? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke kaart en welk menu het best bij uw behoeften passen. heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neem contact met ons op en laat ons team u begeleiden om ervoor te zorgen dat u de juiste kaart en het juiste menu koopt. Wij zijn elke werkdag tussen 8:30 en 18:00 telefonisch bereikbaar. Ook kunt u ons uiteraard mailen en zijn wij ook beschikbaar op de chat vanaf 9:00.


Vragen en antwoorden over Kaarten & Menus :

Hoe kiest u de kaarten en menu's voor uw zaak?

Om de juiste kaarten en menus voor uw zaak te kiezen, is het belangrijk rekening te houden met een aantal criteria. Bij XXLhoreca hebben wij voor u de kenmerken opgesomd waarmee u rekening moet houden zodat u naar huis gaat met het product wat het beste bij u past:

Materialen

Kies materialen die het best passen bij de stijl van uw zaak. Als uw restaurant bijvoorbeeld een moderne uitstraling heeft, raden wij een lederen menukaart met een menuhouder aan. Als u echter een frietmenu nodig hebt dat bij uw zaak past, hebben wij ook het juiste voor u. Speciaal voor deze zaken hebben wij kaarten en menus van plastic. Dit is handig omdat ze handig af te nemen zijn.

Maat

Het is belangrijk om de juiste restaurantkaart te kiezen voor de grootte van uw menu. Elk etablissement heeft een breed scala van gerechten waarvoor een groter menu nodig is, terwijl een cafémenu niet dezelfde behoefte zal hebben. Bepaal van tevoren het aantal gerechten dat u op de kaarten en menus wilt zetten, zodat u het restaurantmenu kunt kiezen dat perfect aan uw wensen voldoet.

Kleur

Afhankelijk van de tinten die in uw interieur worden gebruikt, is het belangrijk dat die kleuren weer terug komen in de kaarten en menus. We mogen zeggen dat het een essentieel accessoire is dat niet mag worden verwaarloosd. Hoe prominenter uw menu en menukaart zijn, hoe meer het uw klanten zal geruststellen dat ze de juiste keuze hebben gemaakt door voor uw restaurant te kiezen. Het is belangrijk dat uw klanten zich ondergedompeld voelen in uw restaurant, of het nu is door uw heerlijke gerechten, uw warme sfeer of uw unieke decoratie, tot aan uw menu's toe!

Wanneer moet u uw menu's veranderen?

Naarmate de seizoenen veranderen, is het belangrijk om de gerechten die u op uw kaarten en menu's aanbiedt te vernieuwen, maar waarom? Simpelweg om bij uw klanten het verlangen te wekken om terug te komen naar uw zaak om het nieuwe gerecht met seizoensgebonden voedsel te proberen. Kerstmenu's zijn bijvoorbeeld erg populair!

Hoe bescherm je je kaarten en menu's?

Aangezien kaarten en menu's dagelijks door werknemers en klanten worden aangeraakt, is het belangrijk ze te beschermen. Niet alleen om hygiënische redenen om ze te ontsmetten zonder het papier te beschadigen, maar ook om ze te beschermen en te voorkomen dat ze opnieuw moeten worden bedrukt. Hygiënisch en zuinig zijn de juiste woord! Doe er bijvoorbeeld een plasticje omheen.

Hoe kunt u uw menu's promoten?

Het is belangrijk om uw menu's zo weer te geven dat ze door zoveel mogelijk potentiële klanten worden gezien. Om ze te laten opvallen, bieden wij ook vitrines voor uw menu's in ons ruime assortiment. Creëer het verlangen om uw heerlijke gerechten te proeven door ze uit te stallen in onze professionele vitrines!

Wat is het verschil tussen het menu van een restaurant en de menukaart?

Er zou gedacht kunnen worden dat menu's en à la carte menu's dezelfde functie hebben, maar er is een verschil! Het menu van uw restaurant is het menu dat het hele jaar door per gerecht wordt voorgesteld. Het menu bestaat uit een aantal gerechten, zoals een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert, allemaal in één menu. De vraag die je jezelf misschien stelt is waarom? Heel eenvoudig om een voorkeurstarief op de kaarten en menus te zetten. Op die manier zal de klant eerder geneigd zijn uw menu van de dag te nemen dan één enkel gerecht!

Populaire categorieënMenukaarten | Menu's | Aankleding | menukaarten

  • pro-kitchen1