Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vleesverwerking


Machines voor vleesverwerking zijn onmisbaar in de horecakeuken. Als u lekkere hamburgers wilt maken van uw eigen gedraaide gehakt, of als u heerlijke worsten wilt maken voor misschien wel op de barbecue. Bij ons kunt u daarom terecht voor vleesmolens, burgerpersen, worstenvullers en beenderzagen. Wij bieden u een grote diversiteit machines voor vleesverwerking aan.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Vleesverwerkingsproducten van XXLhoreca


Beenderzagen

Een beenderzaag gebruikt u om (hardere) botten gemakkelijk door te zagen. Een beenderzaag is ook erg handig als u vaak werkt met diepgevroren vlees of vis, bijvoorbeeld om dit in kleine porties te snijden.

Hamburgerpersen

Ambachtelijke hamburgers staan tegenwoordig op bijna elke menukaart. Een goede hamburgerpers kan dan ook niet ontbreken in de keuken. Met behulp van een hamburgerpers maakt u gemakkelijk smaakvolle hamburgers.

Worstenvullers

Worstenvullers gebruikt u om snel en zorgvuldig de lekkerste worsten te produceren. Ga bijvoorbeeld voor de traditionele Buffalo worstenmaker. Dit apparaat werkt handmatig en hierdoor heeft u zelf de regie over het apparaat.

Vleesmolens

Vleesmolens, ook wel gehaktmolens, zijn multifunctioneel te gebruiken. Naast dat u de vleesmolen kunt gebruiken om vlees te malen voor gehakt, is het ook mogelijk om hier bijvoorbeeld Parmezaanse kaas in te raspen. Wist u trouwens dat veel vleesmolens ook worsten kunnen vullen?

Welke vleesverwerkingsproducten moet ik aanschaffen?

Weet u al precies welke vleeswerkingsproducten u nodig heeft? Of heeft u nog vragen of zou u graag advies willen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Keukenapparatuur | Vleesmolens | Hamburgerpersen | Worstenvullers | Beenderzagen