Kassa’s


Veel horecaondernemers zweren bij digitale betalingen, maar contant geld is toch nog niet weg te denken. Om deze reden hebben wij dan ook kassa’s en kassasystemen in ons assortiment.

Een kassa afrekensysteem biedt het voordeel dat het zekerheid geeft op alle terreinen die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering, de administratie en daarmee de netto winst van de zaak. Bij XXLhoreca vindt u kassa systemen van gewaardeerde fabrikanten zoals Olympia en Sam4s.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
-19%
12 mnd garantie
-3%
Geldkistje Rood | 90x250x180mm Phoenix

€ 39,90 * Excl. € 41,20* Excl.

12 mnd garantie
Kassalade 410 - Standaard XXLselect

€ 70,00 * Excl.

12 mnd garantie
Kassalade RED-335 XXLselect

€ 65,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Kassa’s en kassasystemen van XXLhoreca


Eén van onze favorieten is het traditionele kassasysteem van Sam4s, de ER-180U. De ER-180U is meervoudig inzetbaar voor de horeca en retail. Dankzij het kleine formaat is de kassa ook geschikt voor de kleinere winkels of ruimtes.

De kassa heeft 16 sneltoetsen, hieronder kunt u de populaire en veel gekochte artikelen programmeren. Ook kunt u met deze kassa 6 rapporten uitdraaien, met alle gemak krijgt u een overzicht van uw verkopen of een dagrapportage.

Welke kassa moet ik kiezen?

Heeft u de beste kassa voor uw bedrijf al gevonden? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

  • Kassa's