Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Kassa’s


Veel horecaondernemers zweren bij digitale betalingen, maar contant geld is toch nog niet weg te denken. Om deze reden hebben wij dan ook kassa’s en kassasystemen in ons assortiment.

Een kassa afrekensysteem biedt het voordeel dat het zekerheid geeft op alle terreinen die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering, de administratie en daarmee de netto winst van de zaak. Bij XXLhoreca vindt u kassa systemen van gewaardeerde fabrikanten zoals Olympia en Sam4s.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Kassa’s en kassasystemen van XXLhoreca


Eén van onze favorieten is het traditionele kassasysteem van Sam4s, de ER-180U. De ER-180U is meervoudig inzetbaar voor de horeca en retail. Dankzij het kleine formaat is de kassa ook geschikt voor de kleinere winkels of ruimtes.

De kassa heeft 16 sneltoetsen, hieronder kunt u de populaire en veel gekochte artikelen programmeren. Ook kunt u met deze kassa 6 rapporten uitdraaien, met alle gemak krijgt u een overzicht van uw verkopen of een dagrapportage.

Welke kassa moet ik kiezen?

Heeft u de beste kassa voor uw bedrijf al gevonden? Of heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...