Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Pizzadozen


xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Pizzadozen van XXLhoreca


We bieden verschillende maten pizzadozen aan: Kleine pizzadoos Middelgrote pizzadoos Grote pizzadoos

Pizzadozen van XXLhoreca

Kleine pizzaboxen zijn bedoeld voor kleinere pizza's met een diameter van ongeveer 20-25 cm. In grote pizzadozen met een extra brede diameter passen gemakkelijk grote gezinspizza's. De warmte van de pizza blijft goed bewaard omdat de pizzadoos hem opvangt en niet afgeeft. Als u de pizza's op een betere temperatuur wilt bewaren, kunt u ze vervoeren in de bijbehorende pizzazakken. In onze categorie thermo dozen vindt u onze pizza zakken. Ze zijn lekker groot, zodat u meerdere pizzadozen van verschillende grootte tegelijk kunt vervoeren.

Pizza's blijven vers en lekker met pizzadozen

De pizzadozen van XXLhoreca zijn gemaakt van golfkarton. De stevige dozen zijn hittebestendig en isoleren de pizza. De pizza's blijven lekker warm en knapperig tot ze bij de klant worden afgeleverd.

Snelvouwbare pizzadozen

Over het algemeen worden de dozen ongevouwen geleverd en kunnen zij met de hand in een paar seconden worden opgevouwen wanneer zij in gebruik zijn. Zo kunt u de ruimte efficiënt gebruiken. Het deksel sluit aan de binnenkant van de pizzadoos, waarbij de zijkanten de hele rand van de bodem ondersteunen. Dit geeft de pizzadoos extra stevigheid. Ten slotte zorgen stevige dozen ervoor dat de producten vers en lekker blijven tijdens het vervoer.

Karton is het "groene" plastic

Bedrijven die karton gebruiken, werken met gebruikt of overtollig karton en dragen zo bij tot maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarom gebruiken wij bij XXLhoreca disposables die gemaakt zijn van natuurlijk afbreekbare producten en dus van karton. Elke ton herbruikbaar karton bespaart meer dan 15.000 liter water. Bovendien wordt karton voortdurend verbeterd en is het nog duurzamer omdat er minder natuurlijke grondstoffen worden gebruikt. 70% van de Nederlanders zegt bewust te kiezen voor biologisch afbreekbare producten. Voor 70% van de consumenten is het merkimago en dus de verpakking doorslaggevend voor de keuze van het product. Kortom, de juiste duurzame keuze kan de verkoop doen stijgen. Daarom is het belangrijk om in uw restaurant of cateringbedrijf met milieuvriendelijke pizzadozen te werken.

Accessoires voor pizzeria's

Wij bieden een breed scala aan aanvullende disposables en accessoires van hoge kwaliteit voor uw restaurant, bisto of snackbar. Met onze disposables garanderen wij een hoge kwaliteit van voedsellevering! U moet vertrouwen op duurzame en hoogwaardige wegwerpartikelen voor uw levering om uw kwaliteitsnormen hoog te houden. Wij bieden de volgende hulpstukken voor pizzaboxen:

  • Thermische dozen voor levering
  • Salade dozen incl. deksel
  • Saladebakjes van hoogwaardig karton
  • Saus- en boterpotjes
  • Wegwerp bestek

Vragen en antwoorden over pizzadozen

Hoe worden pizzadozen weggegooid?

Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat een pizzadoos bij het restafval hoort vanwege de etensresten en het vet. Dit lijkt echter alleen op het eerste gezicht juist te zijn. Deskundigen bevestigen dat een pizzadoos zeer goed gerecycleerd kan worden en dus bij het oud papier hoort. Pizzadozen zijn bijzonder hoogwaardig en waardevol voor de papierindustrie omdat zij lange vezels hebben die goed kunnen worden gebruikt voor verdere verwerking in de papierindustrie. Pizzaboxen kunnen dus bij het oud papier. Geef het door aan uw klanten: een pizzadoos kan super gerecycled worden, mits de pizzaresten bij het restafval worden gedeponeerd.

Wat kan er bij het oud papier?

Karton en papier dat redelijk schoon is, er mag wat vet op het karton achterblijven.

Hoe worden pizzaboxen gemaakt?

Pizzadozen zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt van karton. Het materiaal is zeer goedkoop en robuust. Door de vorm van het karton is het gemakkelijk in elkaar te zetten en te stapelen.

Zijn pizzadozen duurzaam?

Elk jaar worden er meer dan een miljard pizzadozen bezorgd. In principe zijn de kartons zeer duurzaam omdat zij kunnen worden gerecycleerd en bijdragen tot de papierproductie. Overtollige etensresten en vet moeten beslist uit de dozen worden verwijderd voordat ze bij het oud papier worden gegooid. In sommige landen worden al duurzaam beklede pizzadozen geproduceerd om te voorkomen dat voedselresten zich in de doos vastzetten. Populaire categorieën: wegwerp dozen | wegwerpbekers | voedselzakken & folies | wergwerpbakjes & snackbakjes | wegwerpbestek & tafelgerei

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...