Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Deegportioneermachines 

Deegportioneerders zijn dé ideale apparaten voor het portioneren en rollen van deegballen. Dit zorgt ervoor dat de etenswaren en bakkerijproducten sneller en gecontroleerd rijzen en dat een blijvend consistent resultaat kan worden bereikt. Ook gaat het gebruik van een machine fysieke ongemakken tegen, wat resulteert in blije medewerkers. Bij XXLhoreca vindt u een breed assortiment aan verschillende mixers en deegmachines voor in een bakkerij of restaurant.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Hoe werken deegportioneermachines?

Het maken van deeg vergt een hoop fysieke handelingen van bakkers en wordt vaak gezien als zwaar werk. Met deegportioneermachines kunt u niet alleen snel grote hoeveelheden deeg produceren, maar u zorgt ook voor een hogere productiviteit. Met de ingestelde portiegrootte kunt u keer op keer het juiste formaat deegbal maken. Door middel van de constant herhaalde bewegingen wordt het deeg door de apparatuur wordt het deeg gekneed en gevormd, zodat het direct gebruikt kan worden in de deegmengers. Dit draagt bij aan een hogere productie en tegelijkertijd voorkomt de verspilling van deeg en fysieke ongemakken.

De voordelen van deegportioneermachines

De voordelen van deegportioneermachines zijn talrijk en hebben betrekking op verschillende aspecten van de voedselproductie-industrie. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Nauwkeurigheid: Deegportioneermachines zijn in staat om deeg zeer nauwkeurig te verdelen in gelijke porties. Dit zorgt voor consistentie in de grootte en het gewicht van de deegstukken, wat essentieel is voor een uniform eindproduct. Consistente portiegroottes helpen ook bij het handhaven van de kwaliteit van het product en de tevredenheid van de klanten. Tevens is bij de meeste machines de portiegrootte instelbaar. De meest gangbare hoeveelheid is 300 gram.
  • Efficiëntie: Deze machines kunnen deeg veel sneller portioneren dan handmatige methoden, wat de algehele productiesnelheid verhoogt. Door de automatisering van het portioneerproces kunnen bedrijven meer deeg verwerken in minder tijd, wat resulteert in een ruime capaciteit en een grotere output. Ook zijn de machines zeer gebruiksvriendelijk, wat een uitkomst biedt voor het personeel.
  • Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in een deegopbollers hoog kan zijn, kan deze op lange termijn kostenbesparend zijn. Door de hoge productie en productiviteit kunnen bedrijven hun operationele kosten verlagen. Bovendien minimaliseert de nauwkeurigheid van de machines de verspilling van ingrediënten, wat verdere kostenbesparingen met zich meebrengt.
  • Hygiëne: Het gebruik van machines minimaliseert direct contact met het deeg, wat kan helpen om de hygiëne en veiligheid in de voedselproductieomgeving te verbeteren. Bovendien zijn veel machines ontworpen met materialen en functies die gemakkelijk te onderhouden en te reinigen zijn, wat de naleving van hygiënenormen vergemakkelijkt.

Diamond deegportioneermachine

De Diamond deegportioneermachine voor de professionele bakkerij of horeca verwerkt deegballen van 20 tot 300 gram en is volledig demontabel voor eenvoudig onderhoud. De deegportioneermachine van Diamond heeft een capaciteit van 2400/800 stuks per uur. Mocht het nodig zijn om het apparaat te verplaatsen, dan kan dat gemakkelijk door de twee wielen aan de achterkant van het onderstel.

Welke deegportioneermachine moet ik kiezen?

Het assortiment deegportioneermachines is nog niet erg groot, maar we kunnen het ons voorstellen dat u vragen heeft over de machines. Of het nu gaat om de aansluiting van het product of vragen over de afmetingen van producten, onze productexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien. Onze productexpert zijn op werkdagen tijdens kantooruren beschikbaar. Daarnaast bieden wij ook andere keukenapparatuur aan voor een andere gelegenheid.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...