horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Rvs

Bent u op zoek naar een praktische wandkast voor een betaalbare prijs? Alle rvs keukenapparatuur, meubelen en accessoires selecteert u snel en eenvoudig in de XXLhoreca webshop. We hebben een enorm assortiment roestvaststalen keukenapparatuur die eenvoudig in uw keuken kan worden geïntegreerd. Uiteraard bieden wij ook voor particulieren hoogwaardige rvs producten aan.

Populaire Werkbanken en werktafels

RVS spoeltafels

Een rvs tafel is een echte allrounder voor de professionele keuken, omdat hij voor veel verschillende doeleinden geschikt is

RVS werktafels

Een rvs tafel is een echte allrounder voor de professionele keuken, omdat hij voor veel verschillende doeleinden geschikt is

Roestvast staal, onmisbaar in de professionele keuken

Roestvast staal, onmisbaar in de professionele keuken

Bij XXLhoreca houden we van moderne roestvaststalen keukenapparatuur voor de horeca - onder andere vanwege de duurzaamheid en omdat ze gemakkelijk schoon te maken zijn.

Roestvast staal is duurzaam en is geschikt voor intensief gebruik in de (groot)keuken. Om deze reden hebben wij dan ook een breed assortiment aan professionele roestvaststalen producten

We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om de voor u beste roestvaststalen producten uit te zoeken. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen als u twijfelt over iets, of als u meer informatie wilt. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien. We helpen u graag om de perfecte roestvaststalen werktafel of wandplank te vinden. 

Aan de linkerkant ziet u twee van de meest verkochte roestvaststalen producten. Deze werktafel en wandplank zijn gemaakt in Frankrijk en van zeer goede kwaliteit. 

Wij hebben ook rvs meubelen op maat. Dit biedt een uitkomst als u specifieke behoeften heeft of op zoek bent naar afmetingen die niet standaard zijn. Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u dan met het vinden van de roestvaststalen meubelen die u nodig heeft. 

Populaire RVS wandplanken

12 mnd garantie
Cambro Camshelving wandplank 91,5cm Cambro

€ 205,15 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Magnetronschap 530(b)x444(d)x250(h)mm Combisteel

€ 176,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
RVS Wandschap Compleet 1800(b)x300mm Vogue

€ 180,40 * Excl.

Rvs keukenapparatuur van XXLhoreca

Hygiëne is belangrijk in de horecakeuken. Goede rvs keukenapparatuur zoals werktafels, spoeltafels en serveertransportwagens kunnen zeker helpen om uw keuken goed schoon en functioneel te houden.

Makkelijk afneembaar en zeer duurzaam, roestvast staal heeft bewezen over bijzondere eigenschappen te bezitten die juist in de horeca van pas komen. Een rvs werktafel van het bekende merk Diamond heeft een volledig gelast frame en beschikt over een geïsoleerd werkblad. Op het lagere niveau kunt u in deze werktafel allerlei andere keukenaccessoires kwijt.

De multifunctionele serveer-/transportwagen van Bartscher beschikt over vier niveaus van hoogwaardig gepolijst rvs en rubberen zwenkwieltjes zodat hij over elke ondergrond moeiteloos zijn weg kan vinden.

Een spoelbak van Batscher heeft een handige nis voor de opstelling van een vaatwasser zodat de spoelhoek in uw keuken helemaal compleet kan worden gemaakt.

Welke rvs producten heb ik nodig?

Welke rvs producten u nodig heeft is afhankelijk van wat uw keuken nodig heeft. We denken daarover graag met u mee of voorzien u van advies over hoe u de keuken het beste kunt inrichten.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.