Kookketels


Bent u op zoek naar kookketels? In ons assortiment hebben wij grote kookketels opgenomen met een flinke capaciteit waar elk horecabedrijf en elke professionele keuken iets aan heeft. Onze kookketels zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Diamond en Bartscher. Wij hebben zowel elektrische kookketels als kookketels op gas.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Grote capaciteit kookketels


Wilt u grote hoeveelheden soep maken? Bekijk dan eens de elektrische kookketel van 500 liter van Bartscher. Deze kookketel beschikt over veel handige extra’s zoals veiligheidsarmaturen, thermostaat, automatische uitschakeling bij te hoge temperaturen en nog veel meer.

Elektrische kookketel of een kookketel op gas

Gaat u voor een elektrische kookketel of toch liever voor een kookketel op gas? XXLhoreca heeft beide mogelijkheden in het assortiment. Onze standaard kookketel op gas is uitgevoerd in hoogwaardig staal en beschikt over een inhoud van maar liefst 100 liter.

Welke kookketel moet ik kiezen?

Kunnen wij u helpen met het maken van een keuze tussen de kookketels? We horen dat uiteraard graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Kokers | Pastakokers | Rijstkokers | Eierkokers | Slowcookers

  • pro-kitchen1