Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Verwarmde containers bij XXLhoreca

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

De productexpert in verwarmde containers

Met een verwarmde container is zo ontworpen dat een constante warmte wordt gehandhaafd. De container is geïsoleerd wat er voor zorgt dat producten de juiste temperatuur en kwaliteit behouden. Deze geavanceerde containers combineren innovatieve technologie met praktisch gebruiksgemak, waardoor ze onmisbaar zijn geworden voor restaurants, cateraars en voedseldistributiebedrijven.

De voordelen van verschillende modellen

Het ontwerp van verwarmde containers varieert, maar ze zijn allemaal ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie. Ze zijn doorgaans gemaakt van duurzame materialen die hitte vasthouden en gemakkelijk te reinigen zijn, wat essentieel is voor de hygiëne in een professionele keukenomgeving. Bovendien zijn veel van deze containers draagbaar (zoals pizzatassen), waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op locatie, zoals bij cateringevenementen of foodtrucks.

Waar moet u op letten bij het kopen van een verwarmde container?

Bij het kopen van een verwarmde container voor de horeca is het belangrijk om rekening te houden met de volgende productinformatie:

  1. Capaciteit: Overweeg hoeveel voedsel u tegelijkertijd wilt kunnen verwarmen en transporteren. Kies een product met voldoende capaciteit om aan de eisen van uw bedrijf te voldoen, of het nu gaat om kleine bijeenkomsten of grote evenementen. Kijk daarom altijd naar de breedte, hoogte en inhoud (vaak aangegeven in liter), zo weet u zeker of de container genoeg opslag bied.
  2. Isolatie en warmtebehoud: Controleer of de container een efficiënte isolatie heeft om warmte vast te houden. Dit is essentieel om voedsel op de juiste temperatuur te houden tijdens transport en gedurende langere periodes op locatie.
  3. Temperatuurregeling: Zorg ervoor dat de container een nauwkeurige verwarming biedt, bij voorkeur een product waarbij u de temperatuur snel ingesteld hebt, zodat u de warmte kunt aanpassen aan verschillende soorten voedsel en bereidingsvereisten.
  4. Mobiliteit: Als mobiliteit belangrijk is voor uw bedrijf, kies dan voor een verwarmde container met wielen en handvatten voor gemakkelijk transport, vooral als u regelmatig op locatie moet cateren.
  5. Energie-efficiëntie: Let op het energieverbruik van de verwarmde container om operationele kosten te minimaliseren. Kies indien mogelijk voor modellen met energiezuinige functies en geavanceerde isolatie.

Thermoport

De maaltijdtransportboxen van het merk Rieber Thermoport zijn erg sterk, dubbelwandig en ook vaatwasbestendig. Deze boxen zijn verwarmbaar tot een temperatuur van 95°C. De Thermoport 100 KB heeft een rvs-binnenzijde en een verwarmingselement welke als bain-marie functioneert. Deze box houdt rekening met de Gastronorm (GN 1/1) en is hiermee de ideale box om maaltijden mee te vervoeren zonder dat deze hun smaak verliezen.

Welke verwarmde containers moet ik kiezen?

Welke producten zijn geschikt voor uw bedrijf? We kunnen ons voorstellen dat het fijn is om hierover advies te krijgen. Onze productexperts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over een van onze modellen. Ook kunt u bij ons terecht voor transport accessoires