Regaalwagens


12 mnd garantie
12 mnd garantie
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie

Waar moet ik op letten bij het kopen van een regaalwagen?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een regaalwagen?

Regaalwagens zijn er in veel variaties. De keuze van een regaalwagen hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste regaalwagen te vinden. Onderaan deze webpagina vind je meer informatie over een regaalwagen.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Regaalwagens van XXLhoreca


Met welke criteria moet rekening worden gehouden bij de aankoop van regaalwagens? Met het grote aanbod aan regaalwagens kunt u snel het spoor bijster raken! Hier zijn enkele belangrijke kenmerken waarop u moet letten bij de aankoop van uw rekkenwagen:

Bent u eigenaar van een restaurant, bar, kantine, café, bistro, snackbar of hotel? Moet u meerdere gerechten of plateaus tegelijk vervoeren en wilt u niet te veel afstanden afleggen? Maak je geen zorgen, we hebben precies wat je zoekt. Onze dienbladwagens zijn perfect voor het opbergen van GN-containers om tijd te besparen en tegelijkertijd uw opslagruimte te optimaliseren. Maar ook het vervoeren en opbergen van dienbladen en borden is geen probleem. Wij hebben een breed assortiment regaalwagens voor het organiseren van uw professionele cateringruimte. Uw tevredenheid ligt ons na aan het hart en wij streven ernaar u kwalitatief hoogstaand en uitstekend materiaal aan te bieden. Een rekkenwagen is ongetwijfeld een van de onmisbare accessoires van een professionele keuken.

De voordelen van onze regaalwagens

Voor het vervoer van veel couverts in de horeca is er niets beter dan roestvrijstalen dienbladenwagens. Onze regaalwagens zijn gemaakt van de beste materialen op de markt en zijn gecertificeerd door deskundigen. Onze accessoires hebben unieke kenmerken:

  • Robuust en duurzaam
  • Een grote transportcapaciteit
  • Constructie van roestvrij staal en roestvrij staal
  • Paar wielen voor snelle verplaatsing
  • Grote opslagcapaciteit
  • Hoog draagvermogen
  • Heeft een werkblad
  • Geoptimaliseerde ruimte voor de glijrails

Onze roestvrijstalen trolleys kunnen aan alle criteria voldoen en zijn daarom de beste keuze. Onze trolleys kunnen tot 36 dienbladen dragen. Onze wielen kunnen zwenken en zijn geremd om mogelijke ongelukken te voorkomen. Onze voedings- en cateringproducten zijn divers. Wij hebben veelzijdige professionele duwkarren die het reizen zullen vergemakkelijken en de inkomsten van uw bar of restaurant zullen verhogen.

De voordelen van roestvrijstalen regaalwagens

Regaalwagens zijn het handigst voor restauranthouders die veel gerechten willen serveren zonder tijd te verliezen. Ze zijn ook zeer geschikt voor iedereen die in de horeca werkt. Dankzij de veelzijdigheid van deze uitrusting kunt u tegelijkertijd potten, glazen, bestek, schalen en vele andere accessoires dragen. U kunt ook voedsel verdelen in hotelkamers, kantines en cafetaria's en vuile borden verzamelen om ze voor reiniging terug te brengen naar de keuken. Dankzij de beweegbare en draaiende wielen kunt u zich gemakkelijk verplaatsen. Deze regaal wagens zijn open, natuurlijk hebben we ook warmhoudkarren, deze staan in onze andere categorie: warmhouden.

Vragen en antwoorden over regaalwagens horeca:

Hoe kiest u een kwaliteits- rekwagen?

Om u te helpen de best mogelijke keuze te maken, is het belangrijk enkele cruciale criteria in overweging te nemen. We willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken om de beste professionele apparatuur te kiezen. Daarom hebben we de aandachtspunten voor u op een rij gezet:

Zijn alle regaalwagens geschikt voor alle soorten GN containers?

Allereerst is het belangrijk te weten welk type GN-container u het meest gebruikt in uw bedrijf. Niet elke container heeft dezelfde capaciteit, en sommige moeten misschien meerdere schappen op uw duwkar innemen. Ten slotte moet u ook bepalen hoeveel ruimte uw keukengerei in uw keuken in beslag moet nemen. Niet elke regaalwagen heeft dezelfde ruimte nodig. Als u bijvoorbeeld een keuken hebt met weinig beschikbare ruimte, raden wij u aan te kiezen voor een kleine regaalwagen die niet veel plaats inneemt in uw keuken. Kies een smalle, maar hoge regaalwagen, zodat hij nuttig voor u is.

Welke materialen moet ik kiezen?

Het is belangrijk om na te gaan van welke materialen de regaalwagen is gemaakt. Wij bieden zowel roestvrijstalen rekkenwagens als kunststof rekkenwagens aan. Aan welk materiaal u ook de voorkeur geeft, wij hebben het juiste voor u! De roestvrijstalen rekkenwagens zijn volledig afwasbaar en kunnen worden behandeld met een ontsmettingsmiddel. Plastic daarentegen kan oplossen door oplosmiddelen en dergelijke. We bevelen echter altijd roestvrij stalen regaalwagens aan voor in de catering, omdat die wagens steviger zijn en vaak langer mee gaan.

Hoeveel kan ik op de regaalwagen laden?

Om de juiste professionele uitrusting uit te kiezen, is het belangrijk om het gewicht te bepalen dat op het rek of de bakwagen moet dragen. Elk model heeft verschillende kenmerken, sommige kunnen een maximumgewicht van 83 kg dragen, terwijl andere een groter aantal legplanken bieden en meer kunnen dragen. Vooruitdenken is het sleutelwoord om de juiste uitrusting te kiezen!

Wat zijn de voordelen van een dienbladwagen in uw zaak?

We bieden professionele regaalwagens die ontworpen zijn om uw werk makkelijker te maken. Met een horeca-trolley kunt u zware spullen vervoeren zonder daar extra voor hoeven te doen. U kunt tafels ook sneller afruimen door alle spullen op de duwkar te zetten, zo hoeft u niet telkens heen en weer te lopen. Deze rvs regaalwagens (ook wel batterijwagens of bakkerijtrolleys) zijn niet alleen handig voor het bedienen van uw gasten, maar ook voor het afruimen van de tafels.

Wat is het verschil tussen een legbordwagen en een dienbladwagen?

U zou kunnen denken dat een legbordwagen en een dienbladenwagen verschillende horeca-trolleys zijn. Nou, dat zijn ze niet! Ze hebben allebei dezelfde functie. Het zijn multifunctionele serveerwagens vaan van roestvrij staal die zijn ontworpen om u te helpen levensmiddelen/materialen te vervoeren of op te slaan. Het is dus dezelfde apparatuur, maar een andere naam.

Advies nodig bij het kopen van regaalwagens?

Weet u niet zeker welke traywagen het beste is voor uw instelling? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke regaalwagens het best aan uw behoeften voldoen. Hebt u vragen of advies nodig? Neem contact met onze klantenservice op en laat u adviseren door ons team, zodat u zeker weet dat u de juiste roestvrijstalen legbordwagen koopt.

Populaire categorieën: Roestvrij stalen serveer- en transportwagen | serveerwagens | transportwagens | Gastronorm uitschepwagens | afruimwagen

  • pro-kitchen1