Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Voedselwassers


Sommige ingrediënten moeten voor verwerking goed worden schoongemaakt, omdat ze rechtstreeks uit de natuur komen en daarom soms nog een beetje vies zijn. XXLhoreca biedt een breed assortiment voedselwassers om uw eten hygiënisch en snel schoon te maken, zodat uw koks probleemloos aan de slag kunnen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Mosselwassers


Onze mosselreinigers reinigen tot wel 500 kg mosselen per uur. Dit neemt een hoop werk uit handen. Na het wassen zijn de mosselen klaar voor de pan en voor verdere verwerking. Uw gasten krijgen heerlijke en schone mosselen.

Professionele slacentrifuges

Onze slacentrifuges hebben een inhoud van 2,8 liter tot maar liefst 300 kg per uur en zijn daarmee ideaal om het werk in de keuken efficiënter te maken.

Salade staat op elk moment van de dag op het menu. Slacentrifuges zijn dan ook een absolute must in iedere horecazaak en moeten daarom van de beste kwaliteit zijn.

Welke voedselwassers moet ik kiezen?

Het grote assortiment aan voedselwassers kan het nog wel eens lastig maken om te kiezen. Welke voedselwasser past er nu het beste bij uw werkzaamheden? Als u hier graag advies over wilt of als u vragen heeft, dan staan wij voor u klaar. U kunt ons 24/7 bereiken.

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Mosselwassers | Slacentrifuges

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...