Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bordenrekken


Populaire bordenrekken volgens onze bezoekers en klanten

12 mnd garantie
Express
Combisteel Bordenrek Muurmodel 12 Borden - 70x(h)1000mm

1-3 werkdagen

5 Varianten

€ 173,98

€ 210,52 incl. btw

12 mnd garantie
Express
Jackstack Bordenrek Jackstack Verrijdbaar 52 borden - 24x70cm

1-3 werkdagen

€ 729,97

€ 883,26 incl. btw

24 mnd garantie
Express
Saro Inklapbare bordenstapelaar - Voor 84 borden

1-3 werkdagen

  • Bordenstapelaar is opvouwbaar
  • Voor 84 borden van Ø380mm
€ 970,96

€ 1.174,86 incl. btw

12 mnd garantie
Jackstack Bordenrek Jackstack Verrijdbaar 104 borden - 60x60x179(h)cm

3 weken

€ 1.091,96

€ 1.321,27 incl. btw

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Waar moet ik op letten bij het kopen van bordenrekken?

barkoelkast

Waar moet ik op letten bij het kopen van bordenrekken?

Bordenrekken zijn er in veel variaties. De keuze van een bordenrek hangt van meerdere factoren af. De volgende punten zijn zeer belangrijk in het maken van de juiste keuze.

  • Capaciteit: Aantal borden
  • Model: Tafelmodel | Op zwengelwielen | Muurmodel

Gebruik en combineer onze filter opties om filters om juiste bordenrekken los te vinden. Onderaan deze webpagina vindt u meer informatie over bordenrekken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bordenrekken van XXLhoreca


Bij XXLhoreca bieden wij u een groot gamma aan uiteenlopende bordenrekken waarin u uw borden in kwijt kunt. Zo bieden wij bijvoorbeeld bordenrekken op wielen aan waar wel 104 borden in kwijt kunnen. Daarentegen hebben wij ook een staand model waar u +/-5 borden kwijt kunt. Dus niet alleen grote banketing bedrijven of cateraars maken gebruik van deze keukeninstrumenten. Namelijk de rekken voor borden, die voornamelijk in de horeca gebruikt worden, worden voor uiteenlopende doeleinden gebruikt.

Als onze serviesrekken op voorraad zijn dan kun u er vanuit gaan dat uw product binnen één tot drie werkdagen bezorgt is. Dat komt doordat wij bij XXLhoreca alleen met de beste horeca apparatuur leveranciers samenwerkt. Onze rekken voor borden zijn onder meer van Jackstack, Emga, Combisteel, Saro, en Vogue. Tot slot zijn onze rekken voor servies al verkrijgbaar vanaf €60,30.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn lichten wij alles over onze serviesrekken toe in deze tekst. Zo komt bijvoorbeeld aan bod wanneer bordenrekken van pas kunnen komen voor u; wat voor modellen wij tot ons assortiment genomen hebben; en van wat voor materialen onze aardewerkrekken zijn gemaakt.

Vraag en antwoord over horeca bordenrekken:

Wat voor soorten rekken voor borden zijn er?

De rekken voor uw servies zijn er in diverse formaten en modellen. Wij duiden u graag op de belangrijkste verschillen en criterium die u in overweging kunt nemen om tot het juiste besluit te komen. Ten eerste zijn de bordenrekken in drie hoofd modellen onder te verdelen. Het hoge of lage rijdende model op soepel lopende zwenkwielen. Ten tweede bieden wij ook professionele rekken voor borden aan die u tegen de muur kunt plaatsen of aan de muur kunt hangen. Als laatste hebben wij bij XXLhoreca tafelmodellen die u bijvoorbeeld op uw werkbank of op de bar kunt plaatsen.

Van wat voor materiaal moeten horeca bordenrekken zijn gemaakt?

Wij raden u aan om na te gaan waar u de bordenrekken voor gaat gebruiken. Aan de hand van uw doel kunt u de juiste keuze maken. Op het moment dat de bordenstandaards uit het zicht van de gast worden gebruikt is het aanzien natuurlijk vrijwel onbelangrijk. Aan de andere kant, als u onze bordenwagens in het zicht van de gast gaat gebruiken raden wij u uiteraard aan om iets er één van hoogwaardig materiaal uit te zoeken.

De proseleinkarren zijn allemaal gemaakt van RVS en hebben kunststof of siliconen knoppen waar het porseleinen servies tussen geplaatst kan worden. Dat geld voor alle drie de modellen Onze bordenrekken op wielen hebben een wiel met glijlager of kogellager waardoor deze spoelen rijdt. Alle serviesrekken op wielen beschikken over minimaal twee of vier remmen. Het materiaal van de wiel heeft direct impact op hoeveel geluid de kar maakt tijdens het rijden.

Waar kunt u professionele bordenrekken voor gebruiken?

Zoals al eerder benoemd kunnen de RVS servies rekken van XXLhoreca voor een diversiteit aan situaties gebruik worden. In essentie zijn rekken voor borden ontworpen zodat u uw ruimte zo efficiënt mogelijk kan benutten. Dat betekend dat de karren of tafelmodellen u onwijs veel ruimte besparen. Veel horecazaken zullen te maken hebben met gasten die met veel gezelschap komen. Op het moment dat uw keuken of uw buffet daar niet op ingericht is komt u ruimte te kort. Dan kunt u uw servies in deze serviesrekken plaatsen.

Bordenrekken van XXLhoreca zijn een echte serveerhulp. Namelijk, de instrumenten zorgen er niet alleen voor dat u niet alle borden op uw werkbank, op de pas/doorgifteluik, of op uw buffet niet allemaal hoeft uit te stallen. Beide chefs als collega’s uit de bediening zullen hiermee blij zijn. Chefs hoeven niet op het stressvolle moment wanneer de gerechten afgemaakt moeten worden op een grote hoeveelheid handelingen te letten. Bovendien hoeft u minder bedienend personeel in te zetten. Grote hoeveelheden borden kunnen in één maal vervoerd kunnen worden. Dat maakt het werk voor bedienend personeel ook lichter. U kunt rekken voor borden dus gebruiken om drukte pieken te vermijden en voorbereidende werkzaamheden gestructureerd aan te pakken.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld met feesten en partijen, culinaire diners, en bruiloften de borden al deels opmaken ter voorbereiding. Net voor de uitgifte hoeft u dan alleen nog onder andere vlees en-/of saus toevoegen. Ook als u warm bereiden gerechten wilt voorbereiden hebben wij de oplossing voor u. Namelijk, de hoes voor het mobielen bordenrek zorgt er voor dat de gerechten warm blijven en de warmte niet snel ontsnapt. Kortom, bordenrekken komen niet alleen van pas met grote feesten en partijen, maar ook in kleine horeca zaken.

Advies op maat over bordenrekken bij XXLhoreca

Ongeacht de behoefde, wij kunnen u voorzien van de juiste bordenrekken. Naast de standaard serviesrekken op wielen vindt u bij ons ook diverse tafelmodellen serviesrekken of wandserviesrekken. Al onze serviesrekken zijn gemaakt van roestvast staal en andere gemakkelijk te reinigen materialen om de beste kwaliteit te bieden als het gaat om hygiëne. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzen. Onze collega’s van de klantenservice staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze horeca bordenrekken.

Populaire categorieën: RVSRVS toebehoren | RVS accessoires | Bordenrekken | Onderstellen | Opbergrekken

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...