• Opbergrekken

Opbergrekken


Opbergplanken, stapelplanken of wandplanken, het is allemaal terug te vinden in bijna elke horecakeuken. Bij het kiezen van de juiste producten speelt niet alleen de maat een rol, maar ook andere aspecten zoals bijvoorbeeld het draagvermogen van de planken.

Heeft u een bijzonder hoog draagvermogen nodig? Kies dan voor een model van roestvast staal.

Producten

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
-16%
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Opbergrekken van XXLhoreca


De opbergrekken op onze website zijn voorzien van alle mogelijke specificaties. Uiteraard wordt het laadvermogen aangegeven zodat u kunt zien of het betreffende model voor u geschikt is. De modellen in ons assortiment zijn gemaakt van duurzame materialen zoals rvs en verchroomd staal.

Zoals u van ons gewend bent, vindt u in ons assortiment opbergrekken van bekende fabrikanten zoals Bartscher, Diamond en Hendi.

Wilt u een stellingkast van ijzer? Of een stapelrek op wielen? Welke maat wenst u? En wat is de maximale draagkracht? Alles voor uw horecagelegenheid en horecakeuken, vindt u bij ons.

Opbergrekken kopen bij XXLhoreca

Neem eens een kijkje tussen de ruim bemeten en robuuste opbergrekken van Diamond. Dit zijn modellen met 4 niveaus en een afmeting variërend van 1200 tot 2000 mm breedte, 400 mm diep en 1800 mm hoog. Het volledig gelaste frame zorgt voor een uitzonderlijke stevigheid en optimaal draagvermogen. Een gewicht van 66 kg (2000 mm breedte) maakt dit model goed te vullen met diverse etenswaren en attributen die benodigd zijn in de horecakeuken.

Daarnaast is het Bartscher opbergsysteem een populair model uit ons aanbod. Dit systeem is eenvoudig in elkaar te zetten en ook goed te demonteren; een slim en licht ontwerp

Welk opbergrek moet ik kiezen?

Heeft u al een idee welk opbergrek aansluit bij uw wensen? Of kunnen wij u helpen met het kiezen van de beste opbergrekken voor uw keuken? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.