Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Gamellen


Zoekt u naar goede gamellen/warmhoudcontainers voor soepen of sauzen? Dan kunt u bij ons terecht. In het assortiment van XXLhoreca vindt u verschillende soorten warmhoudapparatuur, zo ook gamellen. Met een handige gamel voorziet u uw gasten van bijvoorbeeld heerlijke warme soepen.

Gamellen kunnen dus gebruikt worden voor verschillende soepen, maar dat is uiteraard niet het enige. Een gamel kunt u bijvoorbeeld ook goed gebruiken om sauzen warm te houden. De gamellen zijn hiermee ideaal voor gebruik in de horecakeuken.

Uiteraard zijn de gamellen van XXLhoreca ook handig voor conferentiecentra en cateraars. U kunt zo namelijk grote groepen voorzien van heerlijk warme soep.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Gamellen van XXLhoreca


Dubbelwandige gamellen

We snappen dat verschillende horecabedrijven verschillende behoeftes hebben. We hebben daarom gamellen verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt kiezen voor een kleine gamel van 5 liter, maar ook voor een grote van maar liefst 35 liter. Of is het belangrijker dat de gamel dubbelwandig is? Waar u ook voor kiest: de gamellen van XXLhoreca zijn van goede kwaliteit. De gamellen zijn namelijk van hoogwaardig rvs en kunnen hierdoor lang mee.

Welke gamel(len) heb ik nodig?

We begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke gamel u nodig heeft. We helpen u daar graag bij. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien. Voor u het weet kunt u op gemakkelijke wijze gebruik maken van zo'n handige warmhouder.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...