Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Chocoladefonteinen


Chocoladefonteinen zorgen voor een lekker toetje en staan ook nog eens erg feestelijk! Op tafel bij het kerstdiner of aan het einde van uw buffet… het is een gegarandeerd succes. Niet alleen kinderen worden vrolijk van zo'n eyecatcher, ook volwassenen genieten van deze heerlijkheid.

Het assortiment van XXLhoreca bestaat uit systemen van topkwaliteit, zoals u van ons kunt verwachten. In ons assortiment vindt u chocoladefonteinen van Hendi en Neumarker.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Professionele chocoladefonteinen van XXLhoreca


Ons aanbod is gebaseerd op duurzaamheid en onderhoudsgemak. Zo bestaan de professionele apparaten over een eenvoudig afneembare cascadeplaat en demontabele etages. Zo is de gehele fontein goed te reinigen.

Daarnaast zorgt de instelbare, elektrische thermostaat ervoor dat u de chocolade exact op de juiste temperatuur kunt houden. Ook beschikken alle modellen over uitstekende pompen en een traploze temperatuurregeling.

Met een chocoladefontein haal je een échte feestganger in huis. Plaats de gesmolten chocolade in het apparaat en laat de chocolade maar stromen over het fruit, de spekjes en de koekjes.

Grote chocoladefontein

De grootste chocoladefontein in het assortiment van XXLhoreca is de Neumarker chocoladefontein. Deze heeft een capaciteit van maar liefst 10 kilo chocolade en is hiermee geschikt voor 150/250 personen.

Naast deze grote chocoladefontein hebben we ook gouden chocoladefontein of één met een klassieke print. Ware eyecatchers!

Welke chocoladefontein moet ik kiezen?

Kiest u voor iets opvallends zoals de gouden chocoladefontein? Of kiest u liever voor meer capaciteit? We denken graag met u mee over het voor u beste model.

Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...