Bakken en patisserie


Als banketbakker of patissier zijn een heleboel bakproducten onmisbaar. In ons ruime assortiment vindt u een professionele hulpmiddelen voor al uw bakkunsten. Of u nu beginnend banketbakker bent of al jaren in het vak zit, kwaliteit is belangrijk om uw klanten het beste product te kunnen bieden. XXLhoreca heeft bakgerei in allerlei soorten, maten, vormen en materialen. Denk aan bakblikken, bakvormen, deegrollers, slagroomspuiten, spuitzakken en meer.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
Taartring RVS | Ø70x(H)45mm Hendi

€ 12,80 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
Deegsteker RVS | 150x110mm Hendi

€ 5,50 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
Taartring RVS | Ø90x(H)50mm Hendi

€ 4,30 * Excl.

24 mnd garantie
Korstprikker 60mm Breed Hendi

€ 9,10 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Bakvorm Grote Ster | Ø260x(H)50mm XXLselect

€ 12,50 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Taartvorm Rond | Ø62x30mm XXLselect

€ 8,90 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Taartvorm Ovaal | 75x45mm XXLselect

€ 8,90 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Bak- en patisseriebenodigdheden van XXLhoreca


Handige bakmatten

Voor het bakken van diverse taarten, cakes, koekjes, broden of quiches is het belangrijk de juiste spullen in huis te halen. Herbruikbare bakmatten van XXLhoreca zijn geschikt om uw oven te beschermen tegen ingebakken vet en vervelende vlekken. De bakmatten bieden een stabiel bakresultaat. Ze zijn eenvoudig te reinigen en de siliconen bakmat van Hendi kan zelfs in de vaatwasmachine.

Bakblikken en bakvormen

Bij XXLhoreca vindt u ook diverse bakvormen en bakblikken. Deze onmisbare bakhulpen komen in diverse soorten, vormen en materialen. Zo koopt u ronde taartvormen, maar ook rechthoekige broodbakvormen met antikleef-laag, zodat beslag niet aan de bak blijft plakken. Ook hebben we een ruime keuze aan materialen, deze producten hebben we namelijk in koolstofstaal, siliconen of porselein. Stuk voor stuk hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Deegrollers en deegschrapers

Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten deegrollers en deegschrapers. Een beukenhouten deegroller mag zeker niet ontbreken in de keuken. De klassieke werking van het bakproduct is niet te evenaren en is erg geschikt voor de drukke horecakeukens. Ook de deegrollers van rvs met een kleefvrije coating, waardoor uw deeg niet meer aan de roller plakt, zijn ideaal.

Bent u vaak bezig met deeg? Dan mag ook de deegschraper niet ontbreken. Dit praktische product zorgt ervoor dat alle restjes uit de kom of van het aanrecht gehaald worden. Zo gaat er geen deeg verloren.

Slagroomspuiten, slagroompatronen en spuitzakken

Wilt u een mooie toef slagroom op uw taart of cake creëren maar heeft u hier niet het juiste gereedschap voor? De slagroomspuiten en -patronen van XXLhoreca bieden de uitkomst. Hiermee kunt u namelijk diverse vormen maken voor speciale persoonlijke taarten of voor op uw banketspecialiteiten. Werkt u liever met spuitzakken? Ook deze vindt u in ons ruime assortiment.

Twijfelt u over het beste product voor uw banket?

Heeft u vragen over onze bakartikelen of wilt u weten welk product geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Bakken en patisserie