Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Deegrollers


Als professionele kok kunt u eigenlijk niet zonder de traditionele deegrollers. Wat met de hand niet lukt, krijgt u met de deegroller wel gedaan. Een product dat extreem geschikt is om over deeg te laten glijden, erop te drukken en te vormen. Een deegroller is rond en langwerpig met aan de uiteinden handige drukpunten. Hiermee rolt u het deeg eenvoudig in de gewenste dikte.

Wanneer u aan de lopende band deegproducten wil verkopen, zoals brood of koek, zijn deegrollers onmisbaar. Deegrollers helpen u om het perfecte formaat deeg te rollen, zodat u hier broodjes, koekjes of ander lekkers van kan maken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waar worden deegrollers voor gebruikt?


Deegrollers zijn universeel en dus geschikt voor iedere horecakeuken. Ze komen goed van pas bij het op de juiste dikte krijgen van pizzadeeg, flammkuchen, brood en meer. De thuis-kok gebruikt er wel eens een (wijn)fles voor als een deegroller niet aanwezig is, dit gaat alleen niet altijd goed. De flessen zijn er niet voor gemaakt. De professionele deegrollers van XXLhoreca zijn geschikt voor diverse rol-klussen en komen van pas in iedere horecagelegenheid, of in huis.

Diverse soorten deegrollers

Iedere chef-kok kan slagen voor deegrollers bij XXLhoreca. Wij verkopen deegrollers van stevig en duurzaam beukenhout, rvs en aluminium. De rvs deegrollers kunnen gewoon in de vaatwasser, maar de deegrollers van beukenhout en van aluminium moeten met de hand worden afgewassen.

Twijfelt u tussen diverse deegrollers?

Heeft u vragen over de deegrollers of twijfelt u tussen een aantal varianten? Vraag ons dan om advies. Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...