Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Kopjesverwarmers


Kopjesverwarmers, een must als er warme dranken op het menu staan. Door het inzetten van deze apparatuur worden kopjes voorverwarmd en behouden warme dranken hun aroma voor een langere tijd.

Als u een kopjesverwarmer koopt bij XXLhoreca dan beschikt u over zeer functionele horeca-apparatuur gemaakt van hoogwaardig materialen. Al onze kopjesverwarmers voor zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Bartscher en Mobile Containing.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Kopjesverwarmers van XXLhoreca


We lichten graag één van onze favorieten uit: de kopjesverwarmer van Bravilor Bonamat. Dit is een stijlvolle koppenwarmer voor koffiekoppen- of mokken. Er is ruimte voor ongeveer 120 koffiekopjes. Elk van de drie lagen is afzonderlijk aan en uit te zetten. De koppenwarmer is uitgevoerd in roestvast staal en verkrijgbaar in twee kleuren.

Heeft u minder capaciteit nodig? Dan kunt u kiezen voor het tafelmodel kopjesverwarmer van Bartscher. Deze is geschikt voor plaatsing op diverse werkbladen binnen uw eigen horecaomgeving. De kopjesverwarmer is voorzien van een draaibaar plateau en handige houders voor lepeltjes.

Welke kopjesverwarmer heb ik nodig?

Het uitkiezen van een kopjesverwarmer lijkt misschien een detail, maar deze apparatuur wordt doorgaans voor langere tijd gebruikt en moet van de juiste kwaliteit zijn. We helpen u graag met het bepalen van de beste kopjesverwarmer voor uw horecaonderneming. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...