Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Broeken


Een koksbroek moet ruim en comfortabel zitten en goed te wassen zijn. Daarom levert XXLhoreca alleen koksbroeken van internationaal bekende merken zoals bijvoorbeeld Chef Works.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Broeken van XXLhoreca


De Whites Chef Clothing Easyfit koksbroek is een goed voorbeeld van een hoogwaardige koksbroek. Deze traditionele, unisex koksbroek is gemaakt van ademend, wit polyester/katoen en dat maakt hem ideaal voor in warme keukens. De elastische band zorgt voor een hoog draagcomfort en de extra lange pijpen kunnen gemakkelijk worden omgeslagen. Al onze koksbroeken zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL.

De koksbroek Vegas is blauw/wit geruit en heeft hierdoor een opvallend fris design. Bij XXLhoreca vind je vele andere koksbroeken die gewoon fris en met een modern design zijn - maar toch comfortabel blijven.

Welke broeken heb ik nodig?

Het is uiteraard van belang dat u de juiste maten in huis heeft. Mocht u hulp willen met het bepalen van de juiste maten of mocht u nog vragen hebben over verschillende broeken, neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.