Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Oliefilters


Bent u op zoek naar een slimme manier om uw frituurvet te filteren? Ga dan voor de handige oliefilters uit ons assortiment. Ze zorgen ervoor dat uw vet en frituurpan netjes blijven en dat er geen aangekoekte vet- en etensresten achterblijven. Uw frituurpan gaat op deze manier nog jaren mee.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Oliefilters van XXLhoreca


Klanten willen verse, knapperige friet en lekkere snacks en u wilt hen die smaakervaring geven. Om de beste smaakervaring te kunnen bieden is vers vet nodig en een oliefilter is dus onmisbaar.

Oliefilters gebruiken

Door oliefilters te gebruiken zorgt u ervoor dat uw frituurpan jarenlang gebruikt kan worden én frituurolie langer goed blijft. De filters halen vuil en oxidaties uit de olie, waardoor de pan flink wordt opgeschoond. Gebruikt u geen oliefilter, dan kan dit een onaangename smaak geven aan bijvoorbeeld de snacks. Daarbij gaat de olie langer mee als u gebruik maakt van een filter en bespaart u dus op de kosten.

Schoon en eenvoudig in gebruik

De oliefilters van XXLhoreca zijn ontworpen voor een efficiënte oliefiltering en het schoonhouden van uw frituurpan. Het gemak van het plaatsen en het verwijderen van het filter maken het dan ook een topproduct.

Oliefilters van stevig materiaal

De oliefilters van bijvoorbeeld het merk Vogue zijn gemaakt van niet geweven materiaal van 70 micron met kruisende naden voor extra stevigheid en een goede filtering. De oliefilters van Hendi zijn gemaakt van rayon (synthetische zijde), tegenwoordig wordt rayon ook wel aangeduid met de naam viscose.

Welke oliefilters zijn geschikt voor mij?

Wilt u meer weten over onze oliefilters of twijfelt u nog welke u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...