• header-slider-1
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Betaalmethoden

Bij XXLhoreca, de horecagroothandel voor non-food producten, horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken, bieden wij een aantal betaalmethoden aan.

ideal
applepay
afterpay

Op welke manieren kan ik betalen bij XXLhoreca?

iDEAL

De meest voorkomende betaalmethode.

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving, oftewel betalen per factuur. U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een factuur van ons. Deze factuur kunt u betalen wanneer het u uitkomt.

Let op: Wij verzenden de bestelling pas nadat wij de betaling ontvangen hebben. Dit kan, afhankelijk van de bank en het land, maximaal twee werkdagen duren.

Na het plaatsen van een bestelling (met deze betaalmethode) zit u nog nergens aan vast. U heeft pas definitief besteld als wij de betaling ontvangen hebben.

PayPal

Betalen met PayPal is mogelijk bij XXLhoreca.

Creditcard

XXLhoreca accepteert alle gangbare creditcards.

Mister Cash/Bancontact

Een betaalmethode speciaal voor onze Belgische klanten. Met Mister Cash/Bancontact kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. Het afrekenen vindt plaats in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als u internetbankiert kunt u direct gebruik maken van Mister Cash/Bancontact, zonder een extra aanmelding of speciale software.

Afterpay

AfterPay voert voor XXLhoreca het volledige achteraf betaalproces uit. Dat wil zeggen dat u, voor de ontvangen bestelling, een digitale factuur van AfterPay ontvangt via de e-mail. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk de bestelling betalen met een andere betaalmethode. Heeft u vragen over AfterPay? Dan kunt u terecht op de website voor meer informatie: (https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/hoe-werkt-afterpay).

Heeft u vragen over onze betaalmethoden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via onze live-chat. U kunt ons ook mailen (klantenservice@xxlhoreca.com) of bellen op +31(0)75-6151433.

bancontact
paypal
visa
maestro
mastercard