Insectenverdelgers


Populaire producten

12 mnd garantie
Insectenverdelger | 6-8 meter bereik Bartscher

€ 43,70 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Insectenverdelger Elektrisch PRO - XXL Diamond

€ 251,26 * Excl.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Insectenverdelger | 6-8 meter bereik Bartscher

€ 43,70 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Insectenlamp - 10 meter bereik Bartscher

€ 68,07 * Excl.

24 mnd garantie
TL-buis Hendi vliegenvanger 923405 Hendi

€ 78,00 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
Insectenverdelger Elektrisch PRO - XXL Diamond

€ 251,26 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Insectengordijn | 90x196(h)cm XXLselect

€ 172,60 * Excl.

12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Insectenverdelger Muur RVS Diamond

€ 197,00 * Excl.

12 mnd garantie

Waar moet ik op letten bij het kopen van insectenverdelgers?

Waar moet ik op letten bij het kopen van insectenverdelgers?

Aan welke criteria moet worden voldaan bij de aankoop van insectenverdelgers? Wij bieden een reeks professionele insectenverdelgers. Laat ons u helpen de juiste beslissing te nemen:

Gebruik onze filters om uw zoekopdracht te vereenvoudigen. Hieronder vindt u meer informatie waarmee u rekening moet houden bij het aankopen van insectenverdelgers.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Geen vervelende insecten met insectenverdelgers


Bij XXLhoreca vindt u tal van producten voor een goede bescherming tegen insecten. U vindt er insectenvallen, insectenlampen, kleeffolies, vervanglampen en nog veel meer. Deze artikelen behoren tot de standaarduitrusting van elke grotere keuken, restaurant of hotel. De producten die wij aanbieden zijn allemaal gemaakt van brandwerend materiaal. De hoogwaardige insectenbescherming of insectenvallen zijn waterdicht en gemakkelijk te reinigen. Wij bieden ook een selectie van modellen die veilig kunnen worden opgehangen en/of gemonteerd.

Tips voor het bestrijden van vliegen met insectenverdelger

In de eerste plaats is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw etablissement een goede hygiënestandaard heeft. Aangezien vliegen en insecten worden aangetrokken door voedsel, moet u ervoor zorgen dat uw lokalen voortdurend schoon zijn en vrij van kruimels en vuil. Ramen en keukendelen moeten worden gesloten, er moet regelmatig worden schoongemaakt en afval moet ook regelmatig worden opgeruimd. Onze insectenverdelgers zijn de ideale oplossing! Ze weren insecten en vliegen.

Professionele bescherming tegen insecten

Bij ons vindt u uitsluitend insectenvallen en insectenlampen van gerenommeerde merkfabrikanten! Onze insectenvallen zijn gemaakt van vuurvast plastic en elimineren vervelende insecten door ze eerst aan te lokken met een krachtige UV-lamp, gevolgd door een elektrische schok. Deze insectenvallen hebben een uitneembare opvangbak, waardoor de verdelgers zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn.

Ons assortiment insectenafschermingen en professionele insectendoders onderscheidt zich van andere merken door de moeiteloze installatie, het eenvoudige onderhoud en de bescherming tegen kortsluiting of regen.

Vragen en antwoorden over bescherming tegen insecten:

Welke insectenverdelger is geschikt voor mijn bedrijf?

Elke commerciële onderneming wil klanten aantrekken en behouden. Ja, het is belangrijk om de nadruk te leggen op uitstekende gerechten met verse lokale producten, maar het is ook belangrijk om de nadruk te leggen op de omgeving van het restaurant, de decoratie, de kwaliteit van de service en de hygiëne van het restaurant. U doel is om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren en ervoor te zorgen dat de klant terug wil komen. Uiteraard weten ook wij hoezeer de aanblik van insecten en vliegen in een restaurant onze eetlust bederft! De reputatie die u hebt opgebouwd kan in een oogwenk worden geruïneerd en gasten zullen snel een negatieve recensie geven en het woord zal zich verspreiden. Natuurlijk is het moeilijk om alle aspecten van de klantervaring onder controle te houden, maar dankzij onze tips en insectenwerende middelen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over insecten in uw zaak! Het is belangrijk om uw lokalen uit te rusten met insectenwerende middelen, zoals een blauwe anti-vlieg lamp, een anti-muggen lamp, een insecten of een muggenverdelger.

Advies nodig bij de aankoop van uw insectenverdelgers?

Weet u niet zeker welk insectengaas het beste is voor uw bedrijf? Het kan moeilijk zijn om te beslissen welke insectenverdelgers het best aan uw behoeften voldoen. Hebt u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op en laat u adviseren door ons team, zodat u zeker weet dat u de juiste insectenverdelgers koopt.

Welke insectenverdelgers helpen insecten en vliegen te bestrijden? 

De elektrische insectendoder is ideaal als u kiest voor ongewilde insecten of vliegen. Uw kamer is beschermt zolang het blauwe licht brandt en er spanning op de val staat. Aarzel niet om onze ruime keuze aan insectenwerende apparaten te bekijken om de juiste te vinden voor uw behoeften en uw interieur.

Hoe kunt u uw bedrijf beschermen tegen insecten?

Wij raden aan de basisrichtlijnen op te volgen om het risico van insecten- en vliegenplagen tot het minimum te beperken. Het is belangrijk uw voedselwaren en dranken te inspecteren en aangetaste producten weg te gooien. Preventie is en blijft uiteindelijk de sleutel! Temeer daar elk etablissement insectenhorren moet hebben om dit op te vangen.

Insectenbescherming voor elk gebied van de horeca.

In onze online winkel vindt u duizenden artikelen voor de horeca. Neem een kijkje in al onze categorieën om er zeker van te zijn dat u geen deal mist. Bent u op zoek naar een specifiek merk, maat of model? Gebruik onze filters om alleen de producten te zien die u interesseren. Als u vragen hebt over een van onze producten of het bestelproces, of advies nodig hebt over de maat, neem dan contact op met onze klantenservice maandag tot en met vrijdag per telefoon of e-mail. Wij helpen u graag bij uw keuze van onze insectenverdelgers.

Populaire categorieën: Vaatwassen en hygiëne | Overige categorieën | Hygiëne containers | Antisliptegels | Voedselstickers

  • pro-kitchen1