Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina
  • header-slider-1

XXLhoreca

XXLhoreca is één van de grootste leveranciers van horeca-apparatuur in Nederland, België en Oostenrijk. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. U kunt bij ons terecht voor onder andere grootkeuken producten, klein keukenmateriaal en rvs-producten.

Vijf reden om te kiezen voor XXLhoreca

Nederlands grootste assortiment
Bij XXLhoreca beschikken we over het grootste assortiment van de Benelux op het gebied van horecamateriaal. We hebben meer dan 20.000 producten en daarmee zijn we één van de marktleiders in de Benelux. Daarnaast zijn we hard op weg om één van de grootste horeca-leveranciers in Europa te worden.

Snelle levering
Snelheid en betrouwbaarheid staat bij XXLhoreca zeer hoog in het vaandel. Als u voor 14:00 besteld en we hebben het product in ons eigen magazijn beschikbaar, dan wordt de bestelling de volgende werkdag al geleverd. Mochten we het product niet in ons eigen magazijn hebben, maar in ons hoofdmagazijn in Duitsland, dan leveren we binnen 3 werkdagen. Hoelang de levertijd is kunt u altijd zien op de productpagina.

Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar
Om u de beste service te bieden zijn wij altijd bereikbaar. U kunt ons bereiken via de live chat, via de mail, ons contactformulier of telefonisch.

Ook als u niet tevreden bent over een artikel of onze service, horen wij dat graag. We zoeken dan samen met u naar een passende oplossing die u tevreden stelt.

Minimaal 1 jaar volledige garantie
XXLhoreca staat voor kwaliteit. Daarom ontvangt u op alle bestellingen minstens 1 jaar volledige garantie. Op bepaalde merken, zoals Bartscher, Saro, Vama en Dyson, bieden we zelfs 2 tot 5 jaar garantie. Hoelang de garantieperiode is kunt u altijd zien op de productpagina.

Kortom, bij XXLhoreca leveren we snel, bieden we goede service en voorzien we u van een professioneel advies. We staan altijd voor u klaar en ondernemen direct actie om uw vragen te beantwoorden en/of problemen op te lossen. Wij houden van aanpakken op een XXL manier!

Contact

Reden

Privacy *
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Deze pagina wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...