Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Wasbakken 

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat een keuken voorzien is van wasbakken, maar als u van plan bent om de keuken van uw horecabedrijf flink onder handen te nemen is het verstandig om ook meteen de wasbakken te vervangen. Bij XXLhoreca hebben we een groot assortiment wasbakken. U kunt kiezen uit verschillende modellen waaronder mobiele wasbakken, staande wasbakken en hangende wasbakken. Binnen ons assortiment vindt u gegarandeerd moderne wasbakken voor een scherpe prijs.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waarom is een goede wastafel belangrijk?

In de horeca krijgen wasbakken het flink te verduren. De wasbakken worden dagelijks intensief gebruik voor het afwassen van borden, pannen en ander keukengerei. Het is dan ook onvermijdelijk dat er etenresten achterblijven in de gootsteen. De wasbakken die gebruik worden binnen de horeca worden dan ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze voldoen aan de strenge hygiëne-eisen binnen de sector. Ook zijn de materialen van de wastafels bestand tegen corrosie en sterke schoonmaakmiddelen. Een goede wastafel zorgt er dus niet alleen voor dat uw keuken goed kan functioneren, maar gaan ook nog eens lang mee.

De soorten wastafels uit ons assortiment

Bij XXLhoreca hebben wij verschillende producten in het assortiment zodat wij goede wastafels hebben voor iedere horeca onderneming. Zo vindt u binnen onze collectie wastafels in verschillende vormen, zoals een ronde wastafel. Elke wasbak heeft zijn eigen sterke punten. Een mobiele wasbak kunt u bijvoorbeeld inzetten bij events of cateringklussen. Een staande wasbak is gemakkelijk te plaatsen en heeft in veel gevallen ook een uitstortgootsteen voor bijvoorbeeld het weggooien van vies water. Een hangende wasbak kan veelal met de knie bediend worden en is hiermee zeer hygiënisch voor in de horecakeuken. Een dubbele wasbak is ideaal voor spoelkeukens, zodat afwassers sneller en efficiënter kunnen werken. Ook kunt u bij ons terecht voor een inbouw wastafel. Verder kunt u ook bij ons terecht voor een staand meubel. Dus of u nu eigenaar bent van een lokaal café of van meerdere restaurants, bij XXLhoreca vindt u een wastafel perfect past bij uw onderneming.

Waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe wasbak?

Het kiezen van de juiste wastafel voor uw horeca onderneming is van groot belang, aangezien het een centraal en onmisbaar element is voor de keuken. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen waarop u moet letten bij het kopen van een wastafel voor uw horeca onderneming.

Materiaal

Wastafels zijn er in Kies voor wastafels die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal. Dit materiaal is duurzaam, bestand tegen corrosie en makkelijk schoon te maken, wat essentieel is gezien de frequente blootstelling aan water, voedselresten en schoonmaakmiddelen.

De afmetingen van de wastafel

Een wastafel plaatsen Meet de beschikbare ruimte in je keuken zorgvuldig voordat u een wastafel kiest. Zorg ervoor dat de afmetingen van de wastafel passen bij de beschikbare ruimte en de indeling van de keuken. De afmetingen van de wastafels staan altijd aangegeven in cm. Zo zijn er waskommen met een breedte van 30 cm, waskommen die 40 cm breed zijn en wasbakken met een breedte van 50 cm.

Het aantal kraangaten

Ook is het belangrijk om de optie voor het aantal kraangaten van de wastafel te controleren. Zeker in de spoelkeuken is het belangrijk dat er voldoende kranen beschikbaar zijn om de afwas snel weg te kunnen werken. Kies daarom voor een dubbele wastafel met twee kraangaten in plaats van een wastafel met 1 kraangat. Door te kiezen voor een wastafel met 2 kraangaten weet u zeker dat er genoeg ruimte is voor twee kranen zodat de afwassers sneller hun werk kunnen doen in de spoelkeuken.

De uitstraling van de wastafel

Heeft uw restaurant een open keuken? Dan de uitstraling van het meubel ook van belang. Wij raden u aan om een wastafel te kiezen die bij uw horeca onderneming past. Kiest u voor een waskom met een moderne uitstraling? Of een waskom met een industriële uitstraling? Wat u ook kiest bij XXLhoreca vindt u een echte eyecatcher voor uw open keuken.

Welke wasbak moet ik kiezen?

We kunnen ons voorstellen dat het door de verschillende maten en verschillende materialen lastig kan zijn om wasbakken voor uw horeca onderneming uit te kiezen. Uiteraard helpen wij u graag met het maken van een keuze. Onze productexperts zijn slechts een telefoontje verwijderd en helpen u graag verder als u nog vragen heeft over specifieke producten. Neem dus gerust contact met ons op,. Ook kunt u bij ons terecht voor andere accessoires voor uw keuken. 

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...