Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Gekoelde bain-marie platen/inbouw


Het laten inbouwen van gekoelde bain-marie platen is ideaal wanneer u diverse producten op lage temperatuur wilt houden. Een onmisbaar artikel dat zeker niet mag ontbreken als u veel koude buffetten opdient. De ingebouwde gekoelde bain-marie platen maken het mogelijk om diverse soorten beleg, vis, sushi, ijs of desserts koel te houden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wat zijn gekoelde bain-marie inbouw platen precies?


Een gekoeld bain-marie inbouw apparaat zijn bedoeld om producten voor langere tijd koel te houden. De temperatuur van de bain-marie inbouw is eenvoudig in te stellen middels de thermostaat. Alle modellen zijn vervaardigd volgens de geldende Gastronorm, waardoor diverse Gastronormbakken ook hierin passen. De gekoelde bain-marie inbouw is perfect voor de professionele horecakeuken, buffetten en in restaurants.

Gekoelde bain-marie inbouw van hoogwaardige kwaliteit

Wat belangrijk is bij een bain-marie inbouw is dat er goed geventileerd wordt. Hiervoor zijn verdampers aangebracht in de apparatuur. Dit is mede essentieel om de juiste temperatuur continu te kunnen waarborgen. Alle inbouw is gemaakt van roestvast staal en voorzien van een digitale display. U kunt bij ons dus terecht voor gekoelde bain-marie inbouw van hoogwaardige kwaliteit en waar u dus jarenlang gebruik van kunt maken.

Gekoelde bain-marie platen/inbouw van XXLhoreca

Bestelt u inbouw bain-marie apparatuur bij XXLhoreca, dan koopt u van toonaangevende horecaleveranciers. Wij werken samen met merken die hun naam meer dan waar hebben gemaakt binnen de horecabranche.

Het is wel zo belangrijk dat de inbouw bain-marie apparatuur werkt zoals beloofd. Ze worden namelijk gebruikt om voedsel op de juiste temperatuur te houden en voedselbederf tegen te gaan. Volledig volgens de geldende HACCP-richtlijnen. Door hoogwaardige producten te kopen van onder meer merken als Diamond, Afinox en SAYL weet u zeker dat u goed zit.

Welke gekoelde bain-marie platen of inbouw moet ik kiezen?

Twijfelt u nog over welke bain-marie apparatuur geschikt is voor uw horecagelegenheid? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies op maat te voorzien.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Buffetkoelers | Gekoelde Bain-Marie Eilanden | Koelplaten Met Onderstel | Gekoelde Bain-Marie Platen/Inbouw | Slush Puppy Machines | Drankendispensers | Koude Dranken Dispensers | Mobiele Koelingen En Koelboxen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...